2777
2789
عنوان

بالاخره درآمد پزشکا کمه یا زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 88 پست
شاید حق منطقه محروم نمیگیرین

چرا من منطقه خیلی خیلی محروم دارم کار میکنم. خواهرتون متاهل نیستن؟ شاید حق تاهل میگیرن.

و اینکه فقط همون مرکز فعالیت میکنن؟ ینی جای دیگه اضافه کار نمیکنن؟

پزشکی خوندین؟شما چرا ناراضین بخاطر درامدش؟🥲

نه من دبیرستان رشتم تجربی بود

دانشگاه حقوق خوندم و الان وکیلم

موکل پزشک زیاد داریم، مشاور حقوقی بیمارستان هم هستم

خبر دارم از اوضاع زندگیشون

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری خواهرم دو سه ساله تخصص گرفته متخصص مغز و اعصاب وضع شون توپه، طوری که در عرض ۳ سال تونستن یه خون ...

واقعا!!!چطوری!

شاید کسی بهشون کمک کرده مثلا پدرهاشون یا شاید رهن کردن...

آخه کسی که تازه تخصص گرفته و هنوز زیاد معروف نیست چطوری 60میلیارد تو سه سال درمیاره!

شوهرش چی کاره است؟

یعنی از پرستار هم کمتر؟

نه . 

چون سال پیش  بود و اینکه حکمش انقدره با مزایا و .. ۳۰ تومن بهش میدادن سال پیش 

امسال حداقل ۲۵ درصد افزایش داشته یعنی با مزایا حدود ۳۸-۴۰ تومن شایدم بیشتر شایدم کمتر 

نه من دبیرستان رشتم تجربی بوددانشگاه حقوق خوندم و الان وکیلمموکل پزشک زیاد داریم، مشاور حقوقی بیمارس ...

خب به نظرتون پزشکی رشته مناسبی نیست؟پیشنهاد نمیکنید؟دلیلش چیه؟مادی یا مسائل دیگه....

واقعا!!!چطوری!شاید کسی بهشون کمک کرده مثلا پدرهاشون یا شاید رهن کردن...آخه کسی که تازه تخصص گرفته و ...

نه کمکی نداشتن، چون دختره مال روستاس، خانواده اش وضع مالی شون ضعیفه، ولی پسرعمه ام وضع باباش خوبه و خودش هم دکتره، چیز عجیبی نیس دختره هم بیمارستان کار می کنه هم مطب داره به گفته خودش روزی ۱۰۰ درآمد داره

خب به نظرتون پزشکی رشته مناسبی نیست؟پیشنهاد نمیکنید؟دلیلش چیه؟مادی یا مسائل دیگه....

به نسبت زحمت و سختی و عمر و جوونی ای که از آدم تلف میکنه، برات حال خوب و درآمد نمیاره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
به نسبت زحمت و سختی و عمر و جوونی ای که از آدم تلف میکنه، برات حال خوب و درآمد نمیاره

آره من با چند تا پزشک که در ارتباط بودم نظر شما رو داشتن.مثلا یکی از دوستام پدرش تخصص قلب داشت و خیلی زود به رحمت خدارفت.بعد وصیت کرده بود هیچ کدوم از بچه هاش اجازه ندارن برن رشته پزشکی چون شغل پراسترس و فرسایشی هست.

یه نفر دیگه میشناسم علی رغم اینکه درامد شوهرش از تخصص بد نیست ولی میگه میخوام بچه هام مهندسی بخونن....

ولی کامنت هایی که اینجا میخونیم یا تقاضای جامعه برای پزشکی در کنکور چیز دیگه ای رو میگه...کامنت بالایی رو بخونید.گفتند تخصص مغز و اعصاب با سه سال سابقه کار روزی صد درامد داره!!!

آره من با چند تا پزشک که در ارتباط بودم نظر شما رو داشتن.مثلا یکی از دوستام پدرش تخصص قلب داشت و خیل ...

اینجا همه از رو حدس و گمان و شنیده هاشون میگن

99 درصدشون با هیچ پزشکی ارتباط نزدیک نداشتن که ببینن داخل زندگیش چه خبره

بعدم میبینید تو اینستا این همه کلیپ های شاد و شنگولی میذارن آره دانشجوی پزشکی ام خوشحالم دنیا به کامم هستش اینا بیشترش نمایشه، بطن ماجرا یه چیز دیگس

آره من با چند تا پزشک که در ارتباط بودم نظر شما رو داشتن.مثلا یکی از دوستام پدرش تخصص قلب داشت و خیل ...

البته برای یک متخصص تازه کار این درآمد عجیبه 

اما متخصص مغز و اعصاب معروف راحت همین قدر درآمد در روز رو داره 

اما خوب همه تخصص ها اینجوری نیستن مثلا چشم پزشکی یا تخصص ها غدد خیلی خیلی کمتر هست 

ببین شما زمانی که دکتر عمومی هستی 

بستگی داره کجا کار کنی از ۱۵ تومن شروع میشه تا ۳۵ تومن  ماهی

ببین ما داریم راجب یک دکتر عمومی جوان حرف نمیزنیم نه کسی که سالها توی این کار همه میشناسن بیمار زیاد داره 

بعد از گرفتن تخصص که اونم به نوع تخصصی بستگی داره کجا کارنی درآمد از ۵۰ تومن شروع میشه سقفش این درآمد بستگی به اون فرد محل کارش مهارتش برمیگرده 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

رتبه ۱ تجربی امسال هم پدر هم مادر پزشک خودش هم به عشق پزشکی خوند اگه اینطور که میگین انقدر ترسناک بود اون هم با دوتا پزشک بزرگ شده بود طبیعتا نباید مسیر اونارو پیش می‌گرفت 

من شنیدم درآمد پزشک عمومی ۶۰ تومن

ببین نه در اون حد نیست ما داریم راجب یک جوان که پزشک عمومی حرف میزنیم 

نه درباره کسی که سالها پزشک سرشناس 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

ببین نه در اون حد نیست ما داریم راجب یک جوان که پزشک عمومی حرف میزنیم نه درباره کسی که سالها پزشک سر ...

اخه سرشناس نبودن تازه کار و تعهدی کار میکردن تو یه منطقه محروم همین تاپیک هم یکی مثال مشابهش رو زد