سلام من از بچگی از خیلی خیلی کوچیک شاید5سالگی تا الان فقط و فقط عاشق یه پسر هستم الانم 18سالمه هر کاری کرذم نتونستم فراموشش کنم هر کاری تا دوباره اسمش میاد ضربان قلبم بالا میره من بشدت عاشقشم ودوسش دارم براش میمیرم هیلی عاشقشم دیونشم به قران من تخمل نذلرم که ببینم با یکی دیگه ازدواج کرده بقران ندارم من خیلی عاشقشم شاسد عشقم یکطرفه باشه خانواده من اصلا از خانواده اون خوششون نمیاد خانواده اون دنبال داماد کردنشن اون یبار نامزد کرد بعد بهم زد چون دختره بددرد نمی خورد عاشقش نبود یه هوس دوس داشتن بود بعد بهم زدن اون دختره هم خیلی بهم نزدیکه وقتی که نامزد کرد به قران میخواستم بمیرم خودمو بکشم عاشقشم خیلی دوسش دارم نامزدیش به هم خورده. دو سه سالی میشه. وقتی حرف از داماد کردن اون میشه. من میمرم گریم میگیره بغض میکنم نمیتونم دیگه تو اپن جمع بشینم می رم بیرون نو حیاط یا بالکن میرم گریه میکنم زار میزنم رو به اسمون بخدا الان من بیشتر از قبل عاشقشم ودوسش دارم الان هر لحظه انکار بیشتر دیونش میشم من تو ذو خدا به من یه راهکاری بدین که خانواده اون از من خوششون بیاد بیان خواستگاریم خانواده منم راضی بشن خودشم عاشقم بشه دیونم بشه دوسم داشته باشه میخوام مث خودم دوستم داشتهرباشه به قران که من بدون اون نمیتونم خیلی دوسش دارم می می رو برای اون هر راهی باشه مهم نیست دعا باشه ذکر سوره ای ختمی طلسمی هر چی باشه بهم بگین لطفا از تون خواهش میکنم کمکم کنیند یه راهکاری بدین دوستم داشته باشه عاشقم شه باهاش ازدواج کنم من نمیتونم دیگه تکمل ندارم هر بار قلبم براش میشکنه تو رو خدا طلسمی دعایی. بکین ازتون خواهش میکنم کمکم کنید لطفا من عاشقشم.