2777
2789
عنوان

انرژی زنانه بالاها بیان

127 بازدید | 11 پست

این داستان چیه 

چرا بعضی مردا برای خانوماشون میمیرن ، دوسشون دارن،بهشون احترام میزارن  و ...

یه زن زیرک و عاقل و ..چطور باید با مردش رفتار کنه؟

ک مرد شیفتش بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من این رفتارها بخاطر مدل تربیتی و ذات درست یک مرد هست .باید دست مادری که چنین پسری رو تربیت کرده بوسید 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

دائم غر نزنه 

بد خونواده همسرش و هی نگه 

چشم تو هم چشمی نکنه 

صداقت و وفاداری داشته باشه 

با عشق برای همسرش آشپزی کنه نه صرفا از رو وظیفه 

به بهداشتش اهمیت بده 

در س ک س خلاقیت داشته باشه و خیلی وقتا پیش قدم بشه 

با اعتماد ب نفس باشه و هی ایراده بدنشو نگیره 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

حالا تاثییر زن که زیاده ولی همونطور که بعضی زنا خانومانه بودن و ناز داشتن یاد ندارن 

بعصی مردا هم یاد ندارن عاشق پیشه باشن

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

به نظر من همه چیز به هر دو طرف بستگی داره یعنی یه خانوم از همه لحاظ کامل باشه ولی مردش خوب نباشه هیچ فایده ای نداره، ولی یه خانم دیگه حتی با وجود عیب و نقص و ایراد هم شوهرش براش میمیره

مرد اگه خوب باشه اگه اهل زن و زندگی باشه و همسرشو دوست داشته باشه اون خانم حتی گاهی ممکنه شلخته به نظر برسه، بد اخلاق باشه بد رفتاری کنه ولی بازم شوهرش جونشو براش میده چون میدونه که هر آدمی گاهی ممکنه روی بد خودشو نشون بده حالا چه ظاهری چه رفتاری

نشونه های بیس مرد خوب چیهچه مردی خوبه واقعا؟

مردی که وجدان داشته باشه از ناراحت کردن زنش پشیمون بشه و عذر خواهی کنه حتی اگه کلامی نباشه با کاراش نشون بده اشتباه کرده به زنش حس بی ارزشی نده باکسی مقایسه نکنه پشتشو خالی نکنه نذاره کسی بهش بی احترامی کنه نیازهاشو برآورده کنه