2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره

من یه مدت استفاده میکردم میخوردم البته قاعده و قوانینشو کامل نمیدونم مامانم میدونه

ولی آره تا یه مدت تاثیر داشت من pcos بودم کمکم میکرد

ولی خب یهو استپ کردم هفت ماه کامل بسته شد پریود نشدم تا با دارو اوکی شد

دیگه تصمیم با خودتونه این تجربه من بود

من یه مدت استفاده میکردم میخوردم البته قاعده و قوانینشو کامل نمیدونم مامانم میدونهولی آره تا یه مدت ...

منم قبلاً دارو هورمونی خوردم ولی بعد چندماه خود دکتر گفت استفاده زیادش خوب نیست مجبور شدم قطع کنم 

منم قبلاً دارو هورمونی خوردم ولی بعد چندماه خود دکتر گفت استفاده زیادش خوب نیست مجبور شدم قطع کنم

از دکترت بپرس راه دیگه ای نیست؟؟

من نمیگم استفاده نکن میگم حقیقتش واسه من فقط یه مدت کوتاه تاثیر داشت و بعدش بدترش کرد

واسه این میگم نمیخوام اذیتت کنه

از دکترت بپرس راه دیگه ای نیست؟؟من نمیگم استفاده نکن میگم حقیقتش واسه من فقط یه مدت کوتاه تاثیر داشت ...

والا گفت یسریا کلا مثل تو هستن و منظورش این بود همینجوری سر کن :/ 

نمی‌دونم خودمم واقعیتش میترسم حالم بهم بزنه فشار مشار آدم اثر بذاره یا مشکل دیگه پیش بیاره

ى كيست كوچيك رو تخمدان چپم دارمبعدم كلا براى پاكسازى و فوايدش خواستم انجام بدم

منم داشتم ی چندماه قرص هورمونی خوردم ک متاسفانه همین خودش باعث کم شدن پریود شده

والا گفت یسریا کلا مثل تو هستن و منظورش این بود همینجوری سر کن :/ نمی‌دونم خودمم واقعیتش میترسم حال ...

مزه اش که افتضاحه

اگر استفاده کردی با معده خالی نخور چون ممکنه اذیتت کنه غیر از این دیگه تاثیر بدی نداشت به اون صورت