2777
2789

من و خواهرم که کوچیکه ۷ ۸ سالشه دندون پزشکی رفتیم برا معاینه دکتر گفت حتما باید جرمگیری بشه انجام دادیم الان خودم لثم میسوزه و خواهرم زبونش باز من میتونم غذا بخورم اون نمیتونه هیچی بخوره

خودش خوب میشه؟ دلیلش و کسی نمیدونه؟

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا بچه هفت هشت ساله جرم گیری کرد؟ آخه چرا

نمیدونم 

گفت دندوناش خیلی بد شده

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

زنگ بزنید همون دکتر ببینید باید چیکار کنید ..طفلی بچه

مامانم میگه خوب میشه نمیخواد نمیزارهم من زنگ بزنم(البته خواهرم میگه که فقط موقعه غذا خوردن) ولی خب باز مشکله