2777
2789
عنوان

بهم گفت گدای شارژ😕😕😕😕

327 بازدید | 36 پست

چند روزه همزاه بانکم خرابه و نامزدم اینو میدونه بچها میگم نامزد ک نی نی سایت تاپیکو تعطیل نکنه خلاصه چند روزع همراه بانکم خرابع و نمیتونستم شارژ بگیرم طرفمم اینو میدونست من با زوستام بیرون بودم اون میخاست بیاد پیش ما چندبار ز زدم بهش تک میخورد بعد  ز زد گفت چرا تک زدی گفتم شارز ندارم اخه یکی دوبارم با گوشی دوستم بهش ز زدم ک هماهنگ کنم بیاد کجا حالا اینارو میگم نگید چرا توقع شارز داریو من همیشه خودم گرفتم حتی قبلشم اون موقع شرایط عابربانک رقتن نداشتم حتی ی عابربانکم رقنم بهم شارر نداد ینی قشنگ اون لحظه گیر بودم طرفمم میدید چندبار تک زدم با گوشی دوستم ز زدم ولی اصلن هیچی  ب زوی خودش نیاورد کامنت بزارین ادامشو بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه اومد دنبالمون رفتیم ی دوری زدیم بعد رفتیم مارو تو پارکینگ پیاده کرد ک من ماشینمو از اونجا بردارم شب بود ساعا 9 اینا این اونجا دید مسعول پارکینگ ی مرده شبه اومد سمت من نکرد حتی ار ماشین پیازه شه یا بیاد سمت ما بگ اینا دوتا دخترن همون دور وایساده بود

چراباید برای کسی که نسبتی نداره خرج کنه؟ علنا داره میگه برام مهم نیستی

تاپیکهات دیدم چندتاشون. همش درگیر، دعوا، بحث وخیانت، اکس، رل، پارتنر و...هستی

نمیخوای توزندگی آرامش داشته باشی؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بعدشم مای  جایی بودیم ک ادرس ایناشو خیلی بلد نبودم با اینکه مسیرمون یکی بود اصلن واینساد بگ توام پشتم بیا من ادرسو بلد نبودم خیلی گم شدم اونجا بعد ی ساعت زنگ زد گفت چیکار کردی

خلاصه اومد دنبالمون رفتیم ی دوری زدیم بعد رفتیم مارو تو پارکینگ پیاده کرد ک من ماشینمو از اونجا بردا ...

گردن نمیگیره شما، به چه زبونی بگه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

چراباید برای کسی که نسبتی نداره خرج کنه؟ علنا داره میگه برام مهم نیستیتاپیکهات دیدم چندتاشون. همش در ...

اونا واسه قبله اینارو ببین بعدم خرج انگار ایفون خاستم بحت من اینه اون زمان نیاز داشتم ن فقط نیاز مالی نیاز اینکه یکی بهم کمک کنهه

همون بخدا

کات کن باهاش این اصلا نرمال نیست واقعا خواهر تو شانس ما ریدن من موندم این دخترایی که آیفون و بنز کادو میگیرن چین 

این بهت اهمیت نده باهاش کات کن 

هر چی با آدمای  بیشعوری مثل این باشی همچین آدمایی رو هم جذب میکنی