بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خلاصه اومد دنبالمون رفتیم ی دوری زدیم بعد رفتیم مارو تو پارکینگ پیاده کرد ک من ماشینمو از اونجا بردارم شب بود ساعا 9 اینا این اونجا دید مسعول پارکینگ ی مرده شبه اومد سمت من نکرد حتی ار ماشین پیازه شه یا بیاد سمت ما بگ اینا دوتا دخترن همون دور وایساده بود
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
بعدشم مای جایی بودیم ک ادرس ایناشو خیلی بلد نبودم با اینکه مسیرمون یکی بود اصلن واینساد بگ توام پشتم بیا من ادرسو بلد نبودم خیلی گم شدم اونجا بعد ی ساعت زنگ زد گفت چیکار کردی
خلاصه اومد دنبالمون رفتیم ی دوری زدیم بعد رفتیم مارو تو پارکینگ پیاده کرد ک من ماشینمو از اونجا بردا ...
گردن نمیگیره شما، به چه زبونی بگه
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.