سلام بچه ها من و همسرم هیچ مشکلی تو ازمایشاتمون نیست بعد دکتر عکس رنگی گرفت الان تو ماه دوم بعد عکس رنگی هستم گفت اقدام کن بعد عکس رنگی تا دوماه بعد میگیره اما نگرفته البته من مرداد هم پری نشدم دوبارو بی بی گذاشتم منفی شد چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط تنها مشکلم این بود ک فولیکولای خیلی ریزی دارم اما ذخیره تخمدانم خوبه برای همین گفت تو این دوماه شدی ک هیچ نشدی دارو محرک میدم بهت میترسم دوسالع اقدامم همچیم بهم ریخته
عع چند روز استفاده کنم هرچی میخواد باشه سالم باشه فقط ما جفتشو دوسداریم
من ماه قبل استفاده کردم وای حس میکردم رحمم داره میترکه . قشنگ از تیر کشیدنا و ترشحا و اینا مفهمم تغییراتو .این ماه هم داره پراکنده میخورم .از روز اول پریودیت استفاده کن تااا بعد تخمک گذاریت.روزی یه لیوان .من این ماه توش چن تا عناب هم میندازم ک سردیش رو بگیره .حالا درسته یا ن نمیدونم. روغن درمانی هم انجام بده روغن کنجد یا زیتون یا سیاه دانه یا بابونه بگیر تو نت سرچ کن ماساژ تخمدان ها فیلم میاره برات .هر روز انجام بده بعد شکمتو با یه شال ببند اگ میتونی یوگای رحم و تخمدتن هم سرچ کن بعد روغن زدن انجام بده .انشالله تاثیرشو می بینی
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️