2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما پریشب بعد سه هفته آشتی کردیم😆

چقد زیاد😁

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
همیشه با خونسردیش آتیشم میزنه کلن خیلی خنثی هست هرچیم ک بش بگم واکنشی نشون نمیده دلم میخاد یه جوری ح ...

شوهر منم خونسرد منم بدم میاد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
پرنسس منم قهر کرده رفته مغازه عکس رون مرغ سوخاری میفرسته میگه مزه بهشت میده قهر قهرو😑😑

چه کار زشتی 

اون غذا رو باید با شما بخوره 

عکس گذاشتنش چیع اخه 

هنر همسر داریشون صفر 

کلی گفتم

چه کار زشتی اون غذا رو باید با شما بخوره عکس گذاشتنش چیع اخه هنر همسر داریشون صفر کلی گفتم

دقیقن دیگ میدونه من شکمو ام میخواد با غذا ناراحتم نکنه

نمیدونه منم سفارش میدم عکس نمیدم بش😂😂😂

الان که خوابه دلم میخاد یه بمب بندازم کنارش انقدرررر عمیق خوابیده منم دارم حرص میخورم

منم انقدر ناراحتم خوابم نمیبره 🥲

ولشون کن رفتار با یه خانم رو بلد نیستن بی خیالا