2777
2789
عنوان

آیلتس هفت چقدر طول میکشه بگیرم❓️

93 بازدید | 19 پست

من از فرودین شروع کردم جدی به زبان خوندن از آیلتس حدودا ۵ یا ۵.۵ (B1)

هفته پیش ماک دادم شدم ۶ (B2)

به نظرتون تا آخر سال به ۶.۵ یا ۷ میرسم؟ (C1)

روزی ۳ ساعت مفید براش وقت میذارم، البته جدیدا به انگلیسی هم حتی فکر میکنم.

اگرم آیلتس خوندین، منابع‌تونو میشه بگین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی ک تا 3دقیقه پیش فک میکردم زبان و ایلتس یکی هست فقط ایلتس گسترده تر هست

نه عزیزم، آیلتس یه آزمونه که توش ۴ مهارت شنیداری، نوشتاری، خواندن و صحبت کردن رو می‌سنجن و از ۰ تا ۹ نمره میدن به هر کدوم، تهش هم میانگین میگیرن. من توی آزمون آزمایشی ۶ آوردم ولی میخوام ۷ بیارم

اگر به صورت پیوسته و مداوم دنبال کنی هر روز سه ساعت حداقل وقت بزاری و دو ماهه آخر حداقل ده ساعت وقت ...

ممنونم ازت. 

آره میگن همه که ۶ به ۷ سخته. 🥲 البته ۶.۵ هم بسه برام ولی خب ۷ انگار safe تر هست واسه پذیرش دانشگاه ها

نه عزیزم، آیلتس یه آزمونه که توش ۴ مهارت شنیداری، نوشتاری، خواندن و صحبت کردن رو می‌سنجن و از ۰ تا ۹ ...

اها بسلامتی موفق باشی اووو من اشتباه خوندم متن تایپکت ور گفتی ب انگلیسی فکرمیکنی من فکر کردم میگی داری فکر میکنی بری انگلیسی هم بخونی واییی😂😂

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

میدونم ازمون هست ولی فک میکردم همون زبان انگلیسی ک یاد میگیری ازت ازمونشو میگیرن ئاقعا گیج شدم الان

نه خب همونه، سوالا به زبان انگلیسیه و توی ۴ مهارت که گفتم میان انگلیسی‌تو می‌سنجن