2777
2789
درسته این مایع یکم به مغزش آسیب زده جلوی رشدشو گرفته اگه تخلیه نشه مغز کوچک میمونه....خدا شفاش بده ا ...

سلام عزیزم ببخش باز نظر میدم این بچه رو دکتر تهران دیده و گفته یکشنبه وقت عملشه ولی ۳۰۰ میلیون پول عملشه کاش دکترا انساننیت داشتن از حق شونن میگذشتن دکتر بودن به چه دردی میخوره وقتی فقط پول پول کنه

سلام عزیزم ببخش باز نظر میدم این بچه رو دکتر تهران دیده و گفته یکشنبه وقت عملشه ولی ۳۰۰ میلیون پول ع ...

خدا شفاش بده انشالله....تقصیر دکتر نیست اولا که همه اون ۳۰۰ ماله پزشک نیست ما فقط چن درصدشو میگیریم بقیش ماله پرسنل و بیمارستانه بعدشم باز ربطی به انسانیت نداره طبابت هم شغل ماست منبع درآمدمونه مطمئنا اون پزشک محترم هم خیلی وقتا با مریضا راه اومده ولی اینم درنظر بگیر ما هم خانواده و بچه داریم که باید سر سفره چیزی ببریم تا جایی هم که فهمیدم اون بچه برای یه خانم بلاگر بوده مطمئنا همچین شخصی مشکل مالی نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا شفاش بده انشالله....تقصیر دکتر نیست اولا که همه اون ۳۰۰ ماله پزشک نیست ما فقط چن درصدشو میگیریم ...

سلام عزیزم ببخش من منظوری نداشتم فقط گفتم خوب لااقل دکتر میشد بعد عمل یا هر وقت پولو بگیره الان فردا اون طفل معصوم عمل داره و اگه پولش جور نشه بچه رو عمل نمیکنه عزیزم نمیدونم منظورت از بلاگر چیه ولی زندگی معمولی دارن و خرج بچه هم زیاده قبل مریضی بچه وضع خوبی داشتن ولی بعدش همه چی رو فروختن و فکر کنم الان تو قم مستاجرن ببین مادرش پیجو به خاطر پسرش زده و یه بلاگر معمولیه