2777
2789

من از دوست پسرم هیچی ندیدم هیچ وقت ندیدم کاری کنه 

اما از اینکه به دوستام خیانت شده خیلی میترسم

امروز یه دختره میگفت دوست پسرم که خیلی مظلوم و مثبت بود با دو نفر بهم خیانت کرد 

دوست پسر منم مظلوم و مثبته 

کلا ترس خیانت افتاده به جونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میترسهانقد باید ب خودش باور داشته باشه ک بدونه اگ کسیم خیانت کنه مشکل از این نیس

مشکلی ک ازش نیست ولی شما نگران نیستی دزد به خونت بزنه؟ 

یا یه جایی که خلافکار زیاد نمیترسی بری اونجا؟؟؟

بنظرمن جامعه الان همین شکلیه انقد خیانت زیاده که مثل همین میمونه یه جایی که خلافکار زیاده تردد کنیم 

آلان پسر خوبیه خوشی الان رو با ترس به اینده ای که هیچوقت نمیاد از دست نده .انشاالله تاپیک خواستگاری ...

از پیامت اسکرین میگیرم نگه میدارم تو گوشیم اگه شد حتماااا تگت میکنم و از انرژی مثبتی که برام فرستادی ممنونم لبخند زدم♥️

مشکلی ک ازش نیست ولی شما نگران نیستی دزد به خونت بزنه؟ یا یه جایی که خلافکار زیاد نمیترسی بری اونجا؟ ...

نه اصلاااااا نگران نیستم بهم خیانت شه اگ طرف مقابلم هول و لاشی باشه خیانت کنه خدارم شکر‌میکنم که ذاتشو بهم نشون دادو این انگلو شناختم. میدونم انقدر دختر خوبی هستم ک اگه این نباشه یکی بهتر از این وارد زندگیم میشه