2777
2789
عنوان

خواب جن

34 بازدید | 2 پست

دوستان ، من اوایل خیلی خواب جن می‌دیدم.

مثلاً یادمه شب که میخواستم بریم امتحان گواهی نامه ی جن از آشپزخونه امون اومد بیرون و منو زد...واقعا هم تو امتحان افتادم...بعد هرچی امتحان میدادم رد میشدم تا اینکه یکی دلم شکست منم زیارت عاشورا خوندم...بعد خواب دیدم ی سری آدم منو دزدیدن و بعد می‌خوان منو بکشن موقعی که چاقو رو گذاشتن رو رگم منم داد زد یا حسین و چاقو شکست و یهو راه باز شد برگشتم خونمون حیاطمون  خیلی سرسبز بود بعد مامانم و دایی هام و...منتظرم بودن...بعد اون خواب قبول شدم:)

یا خیلی خواب میبینم جن ها به شکل انسان بهم نزدیک میشن و من ایة الکرسی میخونم...بعد تجربه کردین تو باد شدید خلاف جهت حرکت کردین؟

انگار من آیه الکرسی میخونم و ی مانع ایجاد میشه که اون جن ها بهم نزدیک نشن ولی اونا انگار تو خلاف جهت باد به سمتم میان و این فشار حس میکنم...یبار نصف شب چشام باز کردم دیدم واقعا دارم آیةالکرسی میخونم و فکمم درد میکرد.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

منم خواب جنی میبینم دیشبم دیدم پیشانیم مورمور میشد وقتی از خواب پریدم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.