2777
2789
اره عزیزممن6،7سال پیش رتبه 11هزار منطقه دو بودماونجوری که میگن کار نیست و پرستاری انتخاب کنین اشتباه ...

موافقم

هوشبری و اتاق عمل بازار کارش کمتر از پرستاریه ولی در مقابل تعداد فارغ‌التحصیلش هم خیلی کمتر از پرستاریه

الان تمام دانشگاه ازادهای علوم پزشکی مرکز استان و حتی بعضی شهرستانها دولتی و آزاد پرستاری میپذیرن 

پرستاری ظرفیت کارش خیلی بالاس

هر بیمارستان ی اتاق عمل ی آی سی یو  سیسی یویک یا دو بخش زنان مردان داره 

و بخشای دیگ مثل دیالیز و غیره

ب جز اون پرستاری خیلی جاهای دیگ میتونه کار کنه و دستش تو ارشد بازتره

درسته پرستاری تو کنکور ظرفیتش بالاتره ولی تو استخدامیا هزار برابر بهتره

اگر محل زندگیتون جایی مثل تهرانه تو جاهای خصوصی کار خوب و البته سنگین هست

اما ما ک شهرستان کوچیکی هستیم

داره توی بیمارستان خصوصی مثل برده  زجرمون میدن 

اعتراضم ک میکنیم میگن هری

از لحاظ علمی من میتونم کار ی پرستارو انجام بدم ولی پرستار علم بیهوشی و نداره

از لحاظ استرس رشته ما استرسش بیشتره

و خنده دار اینه برای کاری مثل دیسپچ که همونیه که پشت تلفن ۱۱۵جواب شما رو میده من مجاز نیستم ولی پرستار مجازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقمهوشبری و اتاق عمل بازار کارش کمتر از پرستاریه ولی در مقابل تعداد فارغ‌التحصیلش هم خیلی کمتر از ...

داستان اونجاست ک هم دوره های ما توی رشته اتاق و پرستاره با نمره های مشابه ما قبول شدن و ما نه

رقابت بین هوشبری بیشتره

من خودم شرایط پرستاری رفتن نداشتم و رتبشو نیاوردم وگرنه آگاه بودم ب ظرفیت کاری محدود رشتم

قبولیشون راحتتره نیست؟بحث کاریم جدای از استرس حداقل برای هوشبری اینجوریه.

قبولی تو کنکور آره 

رتبه پایین تری میخواد

خب دقیقا چون کار برای پرستاری بیشتره طرفداراشم بیشترن

خب خوش به حال امثال شما ک راحت شدید و الان دغدغه ندارید و جای دولتی درآرامشید

هیچی تو این دنیا راحت نیست مخصوصا برای ما بدون سهمیه ها ولی هیچ وقت نباید تسلیم شد

حتی با اینکه بازار کار پرستاری بیشتره کلی پرستار میشناسم که بعد سالها نتونستن استخدام بشن و خصوصی کار میکنن دوستای پرستارم که استخدام شدن هم حین طرح همیشه کتاب دستشون بود و در حال مطالعه بودن منتظر آزمون نبودن و از ماهها قبل خودشون را آماده میکردن،

صحبت مقایسه بین رشته ها بود که سعی کردم معایب و مزایای هر کدوم رو بدون تعصب بگم به درد دوستمون بخوره

نبابا جای پیشرفت نداره باحسابداری میشه اموزشگاه زد شرکت حسابداری زد بارشدش استاد دانشگاه شد مشاوره م ...

گلم ارشد اتاق عمل قابلیت هیئت علمی شدن و داره

میتونی اد جراحم بشی

ولی همون قدر که شاید پیشرفت و آموزشگاه موفق زدن برای حسابداری سخت باشه

پیشرفت توی اتاق عملم تلاش زیاد میخواد

ولی خب بنظرم بازارکار عادیه اتاق عمل بهتر از حسابداری چون فارغ تحصیل کمتری داره

نمیدونم چرا بچه های تجربی فکر میکنن اتاق عمل و هوشبری خوبنبخدا این ۲تا رشته بازار کارشون جالب نیست،ب ...

همه چی استخدامی نیست

در یسری موارد استخدامی فقط دست و پاگیره حتی

عزیز شما برا نویس هستی باید از چه رشته ای وارد شد؟دوست دارم پسرم برنامه نویس بشه

من مهندسی کامپیوتر خوندم گلم

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
موفق باشی عزیزم

ممنونعزیزم

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡