2777
2789
والا شاید اشتباه کردم کلی گفتم ولی خواهرزادم برنامه نویسه و ۱۵۰۰ پوند ماهانه درآمدشه و با یه شرکت خا ...

برنامه نویسی ی دنیای بزرگه با شاخه های مختلف ولی ی برنامه نویس انقدرا در نمیاره عزیزم

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین این دو هوشبری بهترهاز نظر درآمد و بازارکار و رتبه ی قبولی تقریبا یکی هستن( هوشبری یکم رتبه بهتری ...

اصلا راه پیشرفتش صفره بجز کلینک خصوضی ازمون استخدانیم ک درحد یکی دوتاس همین ولی حسابداری راه پیشرفتش خیلللی زیاده اگ اطلاعات قد بده

عهههههه هوشبری هستینراضی بودین از انتخابتون؟درساش چطوره کار عملی داره؟رتبتون چند بود من با 12 هزار م ...

اره عزیزم

من6،7سال پیش رتبه 11هزار منطقه دو بودم

اونجوری که میگن کار نیست و پرستاری انتخاب کنین اشتباهه. رشته هایی مثل اتاق عمل و هوشبری به اندازه خودشون کار براشون هست چون به همون نسبت تو کنکور کم پذیرش میکنن. جفتشون هم از پرستاری راحتترن

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

جنبه های متفاوت دارن هوشبری کارش سبکه و تو عمل دخالتی نداره در عوض ظرفیت استخدامیش نسب ب اتاق عمل کم ...

اصلا ام سبک نیست من الان هر روز تا ۵ عصر کار میکنم ماهی ۱۸ تومن و واریس گرفتم 

و با جون مریض سرو کار داریم

اولین اشتباه آخرین اشتباه هو ممکنه به قیمت آسیب جدی و حتی مرگ مریض و دادگاه رفتن ما و دیه دادن باشه عذاب روحیش ب کنار

ب هیچ عنوان کارشناس اتاق عمل چنین استرسی و تحمل نمیکنه

اتاق عمل همه جوره بهتره از همه مهم تر درامدشم بیشتره

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

برنامه نویسی ی دنیای بزرگه با شاخه های مختلف ولی ی برنامه نویس انقدرا در نمیاره عزیزم

حتما همینطوره که میگی من خودم سررشته ای ندارم ولی میدونم خواهرزادم کارش عالیه و ماشالا درآمدشم خوبه حتی ازش خواستن بره خارج با حقوق و مزایای عالی ولی خودش علاقه ای به رفتن نداره 

اصلا ام سبک نیست من الان هر روز تا ۵ عصر کار میکنم ماهی ۱۸ تومن و واریس گرفتم و با جون مریض سرو کار ...

واقعا؟ چقدر سخته پس 

شنیده بودم شغل پراسترسی هست 

ولی نمیدونستم شماهم مثل اتاق عملیا مجبورید سرپا باشید 

خسته نباشید واقعا خدا پشت و پناهتون 

چرا انقدر حقوقتون کمه با وجود این همه سختی؟ 

شما یک شیفت کار می‌کنید؟ 

شکایتو چرا از شما میکنن مگ متخصص بیهوشی نیس؟ 

ممنونممممن با این رتبه میارم؟

اگه انتخاب رشته خوب باشه فک میکنم بشه

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی