2777
2789

عزیزم من همه جوابها رو خوندم و تقریبا بیشتر روشها اشتباه بود

یه قابلمه بزرگ بزار اب جوش بیاد بعد پاچه هارو بنداز تو اب جوش با چاقو بکش بیرون یه کم با دست از موها بکن ببین اگه جدا میشه بیار بیرون و پاک کن و سم هم جدا کن چهار تا پاچه اینجور پاک کن

حالا کله اول از گوشها شروع کن اول یه گوش بنداز تو اب پاک‌کن بعد اون یکی گوش بعد رو سرش وبه تر تیب بقیه کله وقتی کاملا تمیز کردی با سر شعله یا گاز بیرون کز بده بعد کله رو چند بار از سمت دماغ بکوب زمین چون بعضی کله ها کرم دارن تا بیفته حالا تمیز بشور تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به عشقه عشق به شوهرم میگم فردا صب بره بگیره بیاره

جاتون خالی من دیروز خوردم😋درسته هوا گرمه ولی عشق گرما سرما نمی‌شناسه😂

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

اوووقققق🤢🤮💅🏻

اوق وزهر مار بهتر از اون گوشت گربه و سگایی هست که تو سوسیس کالباس میخوری

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
اوق وزهر مار بهتر از اون گوشت گربه و سگایی هست که تو سوسیس کالباس میخوری

جان تو از سوسیس و کالباس بدم میاد😕

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

ممنون

خواهش میکنم عزیزم 

کثیف کاری و بوی بد زیاد داره سعی کن تو حیاط انجامش بدی که بعدش بود تو فضای خونه پخش نشه و کثیف کاری ها با آب و شیلنگ شسته بشه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خیلی بامزه گفتی😄😄😄😄

والا میاد و به یه غذایی توهین میکنه  خب اسی الان  میخان این غذا رو بخورن دلزده ش میکنه دیگه 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
مرسی از توضیحت عزیزم وسط سماش کجاست

نوک دستو پاهاش که سم داره. انگشتاشو باز کن دوتا برش عمیق بزن از لبه چسبیده به استخون وسطشو نگاه کنی حالت یه کیسه است که توش پر مو ریزه است  اونو حتما باید دربیاری . من دیدم مامانم نوک زبون و نوک گوشا رو هم میندازه دور . یه جا خوندم اون کیسه مو وچند جای احشام حرامه . گوشاش رو هم از داخل گوش تا کنار لپش برش میزنه توش کثیفی هست

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘