2777
2789
عنوان

کسی که با پول باباش پز میده

229 بازدید | 27 پست

همچین آدمایی هستن واقعا؟ یه کلیپ دیدم مثلا یکی با ارث باباش پولدار شده ولی میگه خودم زحمت کشیدم.کلیپش برای خنده بود.باور نمیکنم توی واقعیت اینجوری باشه.😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

خودشون تهی از هر علم و معلومات و وجناتی و...

تمام حرفشون فخر فروشی از اموال باباشه .از هر ۱۰ کلمه ۹ تاش پز پول باباش

سابیده همه رو 😐

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

کاشکی میتونستم بگم اره هس نمونش خودم

ولی لعنتی ب این زندگی ک خودم دارم سگ دو میزنم صبح تاشب پدرم دراومده و هشتم گرو نهم هست

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

حالا اون یه بابای پولدار داشته واسش ارث گذاشته یکی که باباش هیچی نداره چی

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.  عشق‌های ممنوعه همیشه بهایی سنگین دارند؛ راهی که به وصال نمی‌رسد اما ردّی جاودانه در دل می‌گذارد. درست مثل شازده کوچولو که معشوقه‌اش را از دست داد اما رنگ گندم‌ها را برای همیشه به یاد او دوست داشت. گاهی ثمره‌ی چنین عشقی وصال نیست، بلکه معنا بخشیدن به ساده‌ترین چیزهاست؛ چیزی شبیه زیبایی جاودانه‌ی رنگ گندم ها.