2777
2789

من یه موقعیت خوب شغلی داشتم که تازه وقتی از دستش دادم فهمیدم خار شده بوده رفته تو چشم یه عده.

هر یه نفری که دربارش ازم سوال میپرسه دق میکنم. هر یه نفری که میپرسه تا چند روز حالم بده.
کسایی که باهاشون هیچ صمیمیتی نداشتم یا مثلا زنداییم که دو سال یه بار هم به زور میبینمش امشب دربارش سوال کرده.

یا دوستم چند روز پیش بعد از اینکه یه نفرو واسطه کرده بود تا آمار بگیره و به نتیجه نرسیده بود خودش یهو وسط یه بحث غیر مرتبط سوال کرد و وقتی فهمید تموم شده حس کردم چشماش برق زد و لبخندشو جمع کرد.

خیلی دلم شکسته. خیلی حالم بده. درد خودم بابت از دست دادنه هست. بار زخم زبونا و خوشحالی اینا رو هم باید به دوش بکشم واقعا کم آوردم

خب چی میشه؟

عزیزم هیچ‌وقت نخواه خودتو به دیگران نشون بدی و برات مهم‌نباشه دیگران خوششون میاد یا بدشون میاد. وگرنه سر لجبازی کارایی میکنی که پشیمون میشی. الان هم فقط برا اینکه دیگران خوشحال شدن ازینکه شغلتو از دست دادی دوباره میخوای پیگیری کنی؟

اشتباهه نکن. خب خوشحال بشن.

احساسات یه سری آدم حسود و فضول نباید مسیر زندگی‌شمارو تغییر بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیو میخوام دوباره پیگیری کنم عزیزم؟ متوجه نشدم

فک‌کردم به خاطر حرف دیگران که خوشحال شدن شغلتو از دست دادی، میخوای هر جوری شده دوباره شغلرو بدست بیاری.

اگه اینجوری نیس که خیلیم عالیه‌ . 

فقط هیچ وقت به احساسات آدمای حسود و فضول و بی تربیت کمترین اهمیتی نده.

نه راه برگشتن ندارم. فقط دلم میسوزه از این جماعتی که عین گرگ هستن.

درکت میکنم. 

عزیزم همه چی حساب کتاب داره و مطمئن باش چوبش رو می‌خورند.  من اگه زودتر میدونستم و زودتر درک کرده بودم این قضیه رو، اینقد خودمو زجر نمی‌دادم بابت آدمایی که اذیتم کردن

الان عین خیالم نیس هرکی بدی کنه به خودش کرده. تو بیخیال باش و زندگیتو بکن و آسیب بد ذاتی اونا به خودشون رسیده نه به تو.

درکت میکنم. عزیزم همه چی حساب کتاب داره و مطمئن باش چوبش رو می‌خورند. من اگه زودتر میدونستم و زودتر ...

حرفتون درسته واقعا. نمونه‌اش رو هم دیدم در اطرافم و الان که گفتید یادش افتادم