2777
2789

اینکه مادرشوهرم هی بره بچسبه به شوهرم تکون هم نخوره ! 

یا اینکه شوهرم رو عین بچه های چند ماهه ناز میده و بوسش میکنه 

یا دست به رون هاش میزنه فشار میده ( برای شوخی )

و با اندام خصوصی شوهرم شوخی کنه جلو پدر شوهرم و‌زنش که من باشم !؟ 

این رفتار ها چه معنی میده ؟

نشون میده خانواده سطح پایین و ببخشید ولی بی تربیتی هستن بچه دار شدید زیاد نفرستید خونه مامان جونش ماعم از این خانواده ها داریم الان بچه خاهر من خجالت نمیکشه همه کار میکنه و همه حرفی میزنه باباشم میخنده! ما حرص میخوریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت از بی حسابی رو نفهمیدم !چرا حسادت من ؟آخه من نه حرفی میزنم نه واکنشی نشون میدم

اتفاقا اینجور مواقع باید حرف بزنی به شوهرت گوشزد کن اینکارا خارج از عرفه و نمیپسندی

شوهرم زیر بار نمیره میگه کی رون منو گرفت ؟کی منو ناز داد ؟انگار می‌کنه در صورتی با چشمای خودمممم دید ...

پدرشوهرت هیچی نمیگه … من خیلی حساسم رو این موارد اصلا کنار نمیام و قهر میکنم…یه بار هم تیکه به مادرشوهرت بنداز بگو مامان اینکارا که با فلانی میکنی رو میشه برامنم انجام بدی خیلی کیف میده

پدرشوهرت هیچی نمیگه … من خیلی حساسم رو این موارد اصلا کنار نمیام و قهر میکنم…یه بار هم تیکه به مادرش ...

نه هیچی نمیگه 

اما بعضی وقت ها داد زده سر مادرشوهرم 

بنظرم اون موقع که داره اینکارو میکنه بلندشو برو دسشویی تا حالش گرفته بشه

قطعا وقتی شما نباشی اینکارهارو انجام نمیده و میخواد بگه مالک پسره ایشونه و نه شما! از حسادته که زن گرفته و پسرش قراره به کسی دیگه توجه کنه!

وقتی اینکارو میکنه بگو من یکم سرم دردگرفته میرم یکم درازبکشم، یا هیچی نگو و پاشو برو اتاق شوهرت یکم دراز بکش، برو دسشویی، برو برا خودت چای بریز

کلا بی تفاوتی رو نشون بده و اصلا هم نگاهشون نکن

ایشون منتظر واکنش شماست که حتی بدتر هم بکنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بنظرم اون موقع که داره اینکارو میکنه بلندشو برو دسشویی تا حالش گرفته بشهقطعا وقتی شما نباشی اینکارها ...

عزیزم این احساسش از وقتی عروسی کردم بیشتر شده ! 

اما بالاتر گفتم حتی نه حرفی میزنم نه چیزی!!

به این رسیدم که این کار یه آدم روانیه

بدتر از همه اینکه شوهرم خودشو لوس می‌کنه براش 

عزیزم این احساسش از وقتی عروسی کردم بیشتر شده ! اما بالاتر گفتم حتی نه حرفی میزنم نه چیزی!!به این رس ...

خب حسادتش بیشتر شده که پسرشو از دست داده، در اصل مادرشوهرت کنترلگره که میخواد اینجوری پسرشو کنترل کنه و با محبت طرف خودش نگه داره، ترس از دست دادن داره، توجه میخواد، میخواد بهش توجه بشه

ببین بعضی وقتا لازم نیس ما حرفی بزنیم حتی از نگاهمون مشخصه که از اینکار بدمون میاد و مادرشوهرت هم زنه متوجه میشه که تو بدت میاد

نمیدونم روابط شما چطوریه و کلا هم شما هم ایشون چه شخصیتی داله  بنظرم اگه برا این موضوع اذیتی برو چندتا مشاوره نظراتشون رو بشنو و بعد تصمیم بگیر کاری کنی یا نه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch