بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قربونت برم بااین وضع گرونی و مالی اکثر جوون ها چطور میشه ازدواج کرد
ازدواج اینده دونفر باید تامین باشه بعدهااااپای بچه میادوسط
راستم میگه منم تکلیفم باخودم مشخص نیس تازه دخترم چ برسه ب اون ک پسره
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
نن بحث راجبه روشن کردن تکلیف بود ک اگ نمیخادتم بگه برم ک اینارو گف بهونشه دیگ؟
اگر ازنظر مالی خونه ماشین شغل داره و داره بهونه میاره تو اب نمکی نمیخاد گزینه های دیگ داره و یا ب اتتخاب مامانش میخا زن بگیره ولاااااغیرررر
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
اگر ازنظر مالی خونه ماشین شغل داره و داره بهونه میاره تو اب نمکی نمیخاد گزینه های دیگ داره و یا ب ات ...
فعلن ک سنش کمه اما ۵ ساله باهاش در ارتباطم ب عنوان دوست معمولی تو این ۵سال ی توجهم بهم نکرده ک هیچ حتا گفته عاشق یه دختر دیگس. من منظورم از روسن کردن تکلیف این بود ک بگه میاد تو رابطه یا ن میخادتم یا ن ک اونارو گفت.