2777
2789
عنوان

نصیحتتون به خوابگاهیها

55 بازدید | 10 پست

سلام 

اگر بخوایید از تجربیات زندگی تو خوابگاه بگید چی میگید

اونجا فضاش چطوریه ؟

چطوری رفتار کنم؟

چیکارا بکنم 

ممنون میشم از تجربه تون بگید 🥺❤️

واقعا سردرگمم راهنماییم کنید لطفا ممنونم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش برخورد باش ولی مرزهات رو مشخص کنبرای دوستان زیاد فداکاری نکن ،کارها و خرج رو تقسیم کنید چی گرون ...

یعنی چی خوش برخورد باشم چطوری باشم مثلا عزیزم چندتا مثال میزنی 

من خیلی خجالتیم و درونگرا 

از طرفیم دلم نمی‌خواد کسی فکر کنه چون کم حرف و خجالتیم میشه سو استفاده کرد 

ارتباط گرفتن برام سخته یکم 

چه خرحی تقسیم کنیم

یعنی چی خوش برخورد باشم چطوری باشم مثلا عزیزم چندتا مثال میزنی من خیلی خجالتیم و درونگرا از طرفیم دل ...

بخوام مثال بزنم طومار میشه

خوش برخورد بودن= مثلا خوب سلام علیک کن ،با بقیه دعوا نگیر ،کسی با کسی دعوا کرد دخالت نکن طرف هیچکس رو نگیر

خرج= خرج های روزمره مثلاً اونایی که با هم تو یه اتاقن معمولا مشترک آشپزی میکنن خرج مواد غذایی یا آب معدنی  رو بنویسید تقسیم کنید

مرزها= مثلا از اول نشون بده خوست نمیاد از وسایل شخصیت و لباسهات و خوراکی استفاده کنند یا نوبت نظافت بذارید کسی نتونه از زیرکار در برع

سلام

تو خوابگاه افراد با تفکرات مختلف و سبک زندگی متفاوت هستن.

اول از همه مراقب وسایلهاتون باشین:

۱) برای کمدتون و همینطور چمدون حتما قفل جداگانه بخرین و بعد هربار استفاده بخصوص ترک اتاق قفل کنین.

۲) بعد شستن ظرف، ظرف رو نذارین تو آشپزخونه بمونه تا خشک بشه چون ممکنه دیگه نباشه سر جایش.

۳) ترجیحا اتاقی بگیرین که بالکن داره که بتونین بند رخت وصل کنین برای لباس هاتون.

مورد دوم اینکه با هم اتاقی ها نه خیلی سرد باشین و نه اینکه خیلی شوخی کنین. حد و حدود رو حفظ کنین.

مورد سوم اینکه تمام کارها رو برعهده نگیرین بلکه از همون اول تقسیم کار کنین.

مورد چهارم اینکه تو مسائل خرید و خوراک ترجیحا هرکس برای خودش خرید کنه که بعداً اختلافی پیش نیاد. 

بهداشت رو بسیار رعایت کنین چون درکل خیلی محیط بهداشتی نیست.