2777
2789
عنوان

📸میدونستین بنده خیلی خوشگل و نازم📸

| مشاهده متن کامل بحث + 10423 بازدید | 444 پست
بله در دهه ی هفتاد پخش میشده من هرسال از اول تا آخر تماشا میکنم

من ۸۵ به دنیا اومدم، زمان ما برنامه کودک ها عروسکی بودن و همیشه هم مجریها یه زن بوده مثلا به اسم خاله نمیدونم چی چی. 

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۸۵ به دنیا اومدم، زمان ما برنامه کودک ها عروسکی بودن و همیشه هم مجریها یه زن بوده مثلا به اسم خال ...

مث خاله شادونه 

خاله رزیتا 

و عمو قناد و عمو فیتیله ی ها 😂🤣

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

مث خاله شادونه خاله رزیتا و عمو قناد و عمو فیتیله ی ها 😂🤣

آره

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

نگران نیستی عکست پخش بشه و ازش سواستفاده کننتو که سلبریتی و بلاگر نیستی شناسایی بشی هزارجور استفاده ...

اتفاقا میخوام بلاگر شم

واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرس🥀🩷جودییی آبوتم🧚🏼‍♀️

فعلا که نشدی و پیج رسمی که ثابت کنه تو فلانی هستی نداریخطرناکه تاپیکتو پاک کن آبجی

نمیخوام دوس دارم بمونه ضمنا به خودم مربوطه

شب بخیر آبجی

واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرس🥀🩷جودییی آبوتم🧚🏼‍♀️

نگران نیستی عکست پخش بشه و ازش سواستفاده کننتو که سلبریتی و بلاگر نیستی شناسایی بشی هزارجور استفاده ...

سلام نینی یار 

لطفا تاپیک های این کاربر رو چک کنید

این کاربری هدف دار ساخته شده و عکس های این تاپیک جهت آبرو با بازی دیگران توی پست اول آپلود شده 

هیچ شخصی از اعتیادش و رابطه جنسی نامشروع خودش و خواهرش و صیغه شدن ها و سقط عمدیش و خانواده ی متزلزل و کتک خوردن هاش و ... تاپیک نمیزنه و بعد عکسای شخصیش رو نمیذاره

از ادبیاتش هم مشخصه چه ذهن آشفته و بیماری داره

امثال این آدم از فضای باز و عمومی و پربازدید سایت برای اهداف شومشون استفاده میکنن 

لطفا جلوشونو بگیرید

@niniyar‍ 

@niniyar‍ 

@niniyar‍