khalejoon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 عنوان گوگولیجات😍😍🥹🥹🥹 82 بازدید | 5 پست این فسلقیا رووووووو😍🥹🤭جهت تلطیف روحیه خانم گلا😍😍اون قلبا رو خودم دادم دستش😍 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸 1404/06/11 | 19:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرمهدیnاحمدوند عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 4328 نازی پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.
avaebaran عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 971 خانومی ببخشید شما دانشجو معلم هستید؟داخل یکی از تایپکها دیدممنم امسال دبیری عربی قبول شدم چندتا سوال در مورد خوابگاه و دانشگاه دارم میشه راهنماییم کنی