2777
2789
عنوان

برنج کیلو چند گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 38 پست
برنجش خوبه. برنج سورت‌شده 280 هست که کیلویی 3 تا 4 هزارتومن هم هزینۀ کرایه میاد روش.

برای ما هزینه پست نمیگیره دیشب درست کردم با اینکه تازه بود خوب در اومد پس چرا بعضی ها میگن خیلی گرون خریدی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای ما هزینه پست نمیگیره دیشب درست کردم با اینکه تازه بود خوب در اومد پس چرا بعضی ها میگن خیلی گرون ...

خب اونا فکر کردن سورت‌نشده خریدید. چون اکثر مردم سورت‌نشده میخرن. الان سورت‌نشده 250 تا 260 هست. سورت‌شده 280، 290.

شما هم میتونی سورت‌نشده بخری خیلی بصرفه تره. فقط یه مقدار ریز ممکنه داشته باشه، بستگی به برنج داره.

کته چجوری درست میکنی عزیزم منظورم اینه آب رو با انگشت اندازه میگیری یا پیمانه قلق خاصی داره

من برنج رو با آب ولرم حداقل ۴بار میشورم البته بدون چنگ زدن دحدی که انگشتامو توش میگردونم بعد هرچند پیمانه برنج که بذارم ۲پیمانه آب می ریزم به اضافه نمک حداقل ۱ساعت خیس می کنم بعد رو شعله زیاد میدارم یه مقدار هم روغن می ریزم جوش که اومد دوسه بار آرام هم میزنم درس رو تا آبش بکشه باز میذارم آبش که کشید شعله پخش کن میذارم شعله رو کم می کنم دم کن هم اصلا نمی زارم تقریبا ۳ربع میکشه بپزه خاموش که کردم یه بیست دقیقه ویگه سرو میشه عالی میشه حتی برای مهمان هم کته میذارم حتی دیروز هم با برنج تازه کشت کته گذاشتم خوب شده آبش رو هم همین روش ریختم 

من برنج رو با آب ولرم حداقل ۴بار میشورم البته بدون چنگ زدن دحدی که انگشتامو توش میگردونم بعد هرچند پ ...

یعنی اگه سه تا پیمانه برنج بود هم دو پیمانه آب میریزی

اگه مثلا شیش پیمانه برنج بودم هم دو پیمانه آب میریزی عزیزم ؟

بعد با همون آبی که خیس کردی می‌ذاری بپزه دیگه آره؟

یعنی اگه سه تا پیمانه برنج بود هم دو پیمانه آب میریزیاگه مثلا شیش پیمانه برنج بودم هم دو پیمانه آب م ...

عزیزم‌برای سه پیمانه برنج ۵ پیمانه اب باید بریزی شیش پیمانه ۸پیمانه آب ببین هر چند تا پیمانه برنج ریختی ۲پیمانه بیشتر باید آب بریزی گلم