2777
2789

تا امتحانات ترم اول

البته قبل اونم اوضاع کشور خوب نبود اصلا معلوم‌نبود چجوری میرفتیم

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خوبه سطحتون تا چه حدی بود ؟

ما از همون اول بخاطر کرونا پایه مون ضعیف بود 

مدرسه هیچ کاری نکرد راستش مگر اینکه سمپادی تیزهوشانی چیزی باشی وگرنه بشین خودت تست حل کن

من هنوز پشت کنکورم

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
خب خوبه سطحتون تا چه حدی بود ؟

آها الان متوجه داستان شدم

دختر خوب حتما مدرست رو برو کامل 

تا حایی که معلم ها خودشون کتاب ها رو کامل درس بدن،هیچ چیز تدریس معلم نمیشه،این اشتباه رو نکن

ما از همون اول بخاطر کرونا پایه مون ضعیف بود مدرسه هیچ کاری نکرد راستش مگر اینکه سمپادی تیزهوشانی چی ...

اره والا مدرسه واسه منم. بجز تروما هیچی نیورد 

تصمیمم همین فقط میترسم معلم ها نمره کم کنند و تا مرز افتادن پیش برم 🥲🥲

آها الان متوجه داستان شدمدختر خوب حتما مدرست رو برو کامل تا حایی که معلم ها خودشون کتاب ها رو کامل د ...

اخه میخوام واسه کنکور بخونم مدرسه ما از اول تا آخر سال تحصیلی باید تا ساعت ۲و نیم مدرسه باشی با برنامه فشرده 😬

اره والا مدرسه واسه منم. بجز تروما هیچی نیورد تصمیمم همین فقط میترسم معلم ها نمره کم کنند و تا مرز ا ...

نه نمره کم‌نمیکنند مگه ایکه خیلی عقده ای باشن 

والا دو سه تاشون خیلی عقده ای هستن بچه های کلاسمونم باهام بدن

امتحانای میان ترمو برو خب

مدرسه ی ما بزور مارو تا اسفند کامل کشوند با هزارتا تهدید ، باورت میشه سی فروردین امتحان زبان داشتیم؟ چند روز بعدش کنکور اردیبهشت بود معلمونم عقده ای اکثرا زبانمون ضعیف مجبور بودیم بریم تا خدایی نکرده اگه به مستمر احتیاج پیدا کردیم بدبخت نشیم ، مدرسمون عادی بود معلما از رو کتاب فقط روخوانی می‌کردن ، یکی از دلایل پشت کنکوری شدن من همین مدرسه بود ، مدرسه به شرطی رفتن داره که دبیرای خوب داشته باشه مثلا تیزهوشان اون موقع بری به نفعته نه دولتی منطقه سه مثل من که دبیرا درسته تلاششون رو کردن ولی درحد همون کسب نمره ی هفت نهایی بزور درس دادن ، نسبت به نوع مدرست تصمیم بگیر که بری یا فقط یه روزای خاص بری ، اگر قرار شد اکثرا مدرسه نری حتما حضوری برو آزمون تا از جو دور نشی

باید ببینم اینایی که نرفتن مدرسه چیکارشون کرد مرسی 🩷

خاهش میکنم گل✨️❤️

باز بستگی به عوامل مدرسه تون داره