2777
2789

نمیخوام فانتزی باشه چون عروسی داریم واسه عروسی فانتزی جالب نمیشه

نمیدونم چه رنگی بزنم

خودم بیشتر نظرم رو یه دست قهوه‌ای روشنه یا هیدن لایت طلایی بلوند

نظر شما چیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلوندقهوه ای تیره هم قشنگهکنفی هم قشنگع

بلوند یه دست حس کردم جالب نمیشه سنمو میبره بالا

تیره هم نمیخوام کلا 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
الان برای جوون ها رنگ مشکی ترند شده و بالای ۴۰ سال رنگ مو

تو خیابون که خیلیا موهاشون رنگ و لایت‌های قشنگه

ی دست قهوه ای روشن قشنگه من هایلایت بودم یکی دوسالی رنگ نذاشتم مشکی شده

بعد به نظرت ریشه مشکی دربیاد یا قهوه‌ای روشن زشت نمیشه؟

مثلا بلوند میکنن با اون ریشه مشکی اتفاقا قشنگ میشه ولی با قهوه‌ای نمیدونم

انقد دلم میخاد موهامو رنگ کنممممم»»»»»»

یه رنگ قشنگ انتخاب کن همشون نزدی هم چندتا لاخ بزن

تو خیابون که خیلیا موهاشون رنگ و لایت‌های قشنگه

دیگه سلیقه ای چون رنگ مو هم سن رو بالاتر نشون میده.تو اینستا هم الان ۹۰ درصد بلاگرا موهاشون مشکیه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
بعد به نظرت ریشه مشکی دربیاد یا قهوه‌ای روشن زشت نمیشه؟مثلا بلوند میکنن با اون ریشه مشکی اتفاقا قشنگ ...

من دقیقان الان همون بلوندم ک ریشه مشکی شده خیلی قشنگ شده 

قهوه ای باید مدام رنگ بزنی مشکی بشه خیلی جالب نمیشه

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺