2777
2789

ده هفته هستم جنینم رشدش متوقف شده و دیگه قلبش نمیزنه 

دکتر گف برم بیمارستان با قرص سقط کنم

کسی تجربه ای داره چجوریع و چقدر طول می‌کشه یا هرچی دیگه 

تایپم :

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من تو ۸ هفته سقط کردم 

رفتم بیمارستان بستری شدم قرص گذاشتن برام ولی اصلا تاثیری نداشت از صبح تا ظهر 

دیگه ظهر شوهرمو میخواستن بفرستن شهر دیگه که یه قرص گرون تر بگیره بیاره 

یهو همون موقع به خونریزی خیلی شدید افتادم 

شاید بگم یه تشت خون اومد ولی گفتن جفت بیرون نمیاد فکر کنم 

دیکه سریع بردنم کورتاژ

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
اره من تو ۸ هفته سقط کردم رفتم بیمارستان بستری شدم قرص گذاشتن برام ولی اصلا تاثیری نداشت از صبح تا ظ ...

وای جدی 

من به دکترم گفتم همون اول کورتاژ کن گف نمیشه اول باید قرص بزاری اگه با قرص نشد بعد کورتاژ

درواقع القای زایمانه با قرص زیر زبونی یا شیاف واژینال. شبیه زایمانه اما چون هنوز کوچولوعه فکر نمی کنم زیاد سخت باشه ولی درداش فکر کنم مثل درد زایمانه بالاخره رحم رو تحریک می کنن تا سقط اتفاق بیوفته

وای جدی من به دکترم گفتم همون اول کورتاژ کن گف نمیشه اول باید قرص بزاری اگه با قرص نشد بعد کورتاژ

اره اینجوریه 

ممکنه با همون خونریزی جنین و بقایا همه دفع بشن ولی ممکن هم هست که کورتاژ لازم بشی 

فقط نترس من اون لحظه که یهو به خونریزی افتادم وحشت کردم داد میزدم فقط 

بعدم اصلا نباید بعد قرص دستشویی بری چون ممکنه تو دستشویی به خونریزی بیفتی و دکتر نفهمه که جنین و بقایا اومدن بیرون یا نه

درواقع القای زایمانه با قرص زیر زبونی یا شیاف واژینال. شبیه زایمانه اما چون هنوز کوچولوعه فکر نمی کن ...

نه ت‌و سن بارداری پایین درد خاصی نداره مثل درد پریوده 

نه ت‌و سن بارداری پایین درد خاصی نداره مثل درد پریوده

خب پس خدارو شکر درد زیاد نداره... ولی خب باید حواست باشه بعد سقط سونو بدی تا مطمین بشی بقایا نمونده باشه. ان شاالله سالم و سلامت برگردی پیش همسرت نگران نباش توکلت به خدا باشه