2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازگیا بهتر شدم یکی تکه میپرونه رک و راست جوابشو میدمولی بعضی وقتا کم میارم ‌

من پس از شما بدترم چون حتی نمیتونم جوابشون رو بدم خفه خون میگیرم مخصوصا برا جنس مخالف🤦‍♀️

مثلا در حد یک ساعت دو ساعت خوبم ولی بعدش خسته میشم میخام تنها باشم

خوبه پس

واسه حرف زدن فقط با تمرین می‌تونی پیشرفت کنی

سعی کن تو خونه بلند بلند صحبت کنی، اصلا چرت و پرت بگو، ده دقیقه بشین درمورد لامپ حرف بزن اصلا 

ولی هی بگو و بگو، ادامه بده تا ذهنت راحت‌تر با حرف زدن کنار بیاد

دوره‌های فن بیان رو هم شرکت کن حتما، خیییییلی کمکت می‌کنن

اینی هم که میگی خسته میشی احتمالا بخاطر اینه که محیط کلاس جالب نیست یا درونگرا هستی🤍

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من پس از شما بدترم چون حتی نمیتونم جوابشون رو بدم خفه خون میگیرم مخصوصا برا جنس مخالف🤦‍♀️

در جواب اونا اخرین کاری که میتونم بکنم اینه که انگشت وسطمو براشون بگیرم اگه جوابی به ذهنم نرسه😂😪

.. 

خوبه پسواسه حرف زدن فقط با تمرین می‌تونی پیشرفت کنیسعی کن تو خونه بلند بلند صحبت کنی، اصلا چرت و پرت ...

اره درون‌گرا هستم.

اما تو خونه دوساعت دارم حرف میزنم خسته نمیشم

بیرون سرکلاس با آدمای غریبه استرس میگیرم

ممنون از راهنماییت🥰

.. 

اره درون‌گرا هستم.اما تو خونه دوساعت دارم حرف میزنم خسته نمیشمبیرون سرکلاس با آدمای غریبه استرس میگی ...

فدات

با تمرین حل میشه، می‌تونی سخنرانی هم بکنی حتی🫡😁 درونگراها اگه اجتماعی بودن رو خوب یاد بگیرن خداااا میشن خدا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

در جواب اونا اخرین کاری که میتونم بکنم اینه که انگشت وسطمو براشون بگیرم اگه جوابی به ذهنم نرسه😂😪

کاش روشی بود که ما هم مثل بقیه میشدیم ولی هر چی تمرین میکنم نمیتونم🤦‍♀️😑