2777
2789

عزیزم برای تعهدی باید ۱/۵ برابر طول تحصیل باید خدمت کنی یعنی ۱۰ سال خدمت  با یه حقوق ثابت، که زیر بیست تومنه الان برای تعهدی هایی که الان خدمت میکنن🥲

از طرفی، تو نصف تعهدت که گذروندی اون موقع میتونی تازه بری برای تخصص بخونی

عملا تو تا ۳۷ سالگی خدمت داری ، از اون طرف ۳۲ سالگی تازه میتونی برای تخصص بخونی با حقوق ثابت در کنارش خدمت کنی:) 

نمی‌گم برو یا نرو، ولی طبق صحبتای دانشجو های پزشکی پیشنهاد نمیشه اصلا:) آرزوی موفقیت دارم برات🤍

پرستاری هم تحقیق کن،درمورد پشت کنکور هم باید ببینی این یکسال می‌شینی بخونی یا نه:) بستگی به خودت داره!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهر خواهرم تعهدی الان داره کار می‌کنه تقریبا راضیه شرایطشم اینه که 9 سال میری جای محروم کار می‌کنی اگر نصف سال تعهدات که چهار و نیم سال میشه رو تموم کردی مجاز به شرکت تو آزمون تخصصی میشی ولی خودش میگه پزشکی تعهدی ارزش ندارد اگر برمی گشتم عقب پشت کنکور موندن رو انتخاب میکردم

به نظر من که بردگی برای دولت هست فقط اسمش کلاس داره که به هر حال دکتر میشم ده سال بردگی

تعهدی برای کسانی خوبه که حوصله پشت ندارن

هزینه دیگه نمیتونن کنن

چه برای کنکور چه سال های دانشجویی و شهریه

و کسانی که خودشونم منطقه محرومن

ده سال و نیم باید تو مناطق محروم با حقوق کم کار کنم بعد از مدرک عمومی تا ۵ سال حق تخصص خوندن ندارم

ببین کسی که خیلی علاقه داره این شرایط قبول میکنه پس خوب فکراتو بکن

دوست من بخاطر همین پشت مونده امسال