2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

فعلا میریم خونه مردم شکم خودمونو سیر میکنیم !!!!!!

رژیم سیری چند

بعد از عید به امید خدا  

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
فعلا میریم خونه مردم شکم خودمونو سیر میکنیم !!!!!! رژیم سیری چند بعد از عید به امید خدا  

😂😂😂آی آی از اونا هستی ک ته همه  چی رو در میاریا خدا ب داد فامیلات برسه  

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

لاغری 7 روزه برای کاهش وزن 8 کیلویی

اولین روز رژیم لاغری : میوه‌های تازه

روز اول مهمترین روز این رژیم لاغری است چون تازه می‌خواهید در دنیایی قدم بگذارید که بفهمید چطور می‌توانید وزنتان را پایین بیاورید. این رژیم می‌گوید که روز اول برنامه شما باید مختص میوه‌ها باشد. می‌توانید تا هر اندازه‌ای که می‌توانید از هر میوه‌ای که دوست داشتید به جز موز بخورید. میوه‌هایی مثل هندوانه و طالبی بسیار عالی هستند. همچنین باید بین ۸ تا ۱۲ لیوان آب مصرف کنید و واقعاً به هیج ماده‌غذایی دیگری دست هم نزنید، حتی سبزیجات خام یا پخته. اگر می‌خواهید این برنامه برایتان موثر باشد، فقط باید در طول روز اول از انواع میوه‌های مختلف تا جایی که دوست داشتید استفاده کنید. هر زمان که احساس گرسنگی کردید یک میوه بخورید و البته آب بنوشید....

❤👸❤