2777
2789

اونا اردبیلی ان و گف عروس دست مادرشوهر و میبوسه گفتم اصلا گف رسممونه 😑😑داشت دعوام میشد باهاش اون می‌خندید میگفت بخدا رسمه ما تهرانیم اصلا همچین چیزی نیس!  تازه اونا باید منو رو سرشون بزارن دختر از تهران داره میگیره! چون خانوادش اونجان کلا! یعنی چی!‌ بعد دید قاطع میگم گف حالا ب مامانم میگم ک شما رسم ندارید نکن😑گف ی خواهرم معلمه اونم میکنه اینکارو اگ ازدواج کنه وای اون یکی ک دکتر بود نکرد چون خیلی موقعیت اجتماعیش خوب بود ! بعد می‌خندید! با سیاست رفتار کنم؟ خیلی قاطع گفتم اصلا نمیکنم من 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تفاوت فرهنگی دارین بیشتر فکر کن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

تو ترکیه رسمهاردبیل و ... من ندیدم

یعنی چی مسخره بازیا! گف ادای احترامه ولی دختر ناز داره اینکار شخصیتشو میاره پایین اونم جلسه خواستگاری ! کلا ۲۱ سالمه اونم هم خوشگلم هم خانواده دار😑

دختر از تهران میبره باید رو سرشون بذارن ؟ جالبه طرز فکر دوتاتون ایراد داره . بهم میاین

نه ولی از لحاظ شخصیتی خیلی باید طرف سطحش و لولش توی اونجا پایین باشه ک همچین کارایی بکنن!