2777
2789

😑ما ی مغازه خریدیم تمام دارایمونو دادیم پاش الانم وضعمون در حد رسوندن خودمونه پریروز ی خانمه امد ازمون کمک مالی خواست ۱ تومن دادیم بهش  امروز یکی که شوهرم ۵ سال پیش بهش ماشین فروخته بود زنگ زد که امدن شهرمون دکتر بچش سرطان داره پول ندارن حتی مرده گریش گرفت کمک خواست ته مونده خودمونم دادیم ب اون نمیدونم چه حکمتیه اون خانمیم که پول گرفت ازمون تو اتوبان پیداش شد وسط بیایون  همه چیو در موردمون میدونست حتی اینکه چی داریم چه نداریم  😐روحیاتمون اخلاقامون مشکلاتمون  همه رو گفت درست بود نمیدونم چی ب سرمون داره میاد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

چون همه چیتونو میدونست پول دادین بهش ؟

یه رازی یه کمکی راه و چاهی چیزی نداد بهتون ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خانمه چی بود؟اشنا نبود یعنی؟

نبابا اصلا شهر خودمون نبود وسط بیابون تو اتوبان وایسادیم. پوشک پسرمو عوض کنم امد گفت ی پولی کمک کنید بهم شوهرمم ۱۰۰ داد بعدم 😐یعالمه چیز گفت همه درست در امد ی. تومن داد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

اون مرده که ۵ سال قبل بهش ماشین فروختین 

اشنا نبود ؟

از کجا میدونید راست گفته؟

یعنی از یه شهر دیگه میان اینجا یه قرون نمیذارن تو‌جیبشون ؟ 

بعد الان درمان سرطان تو بیمارستان دولتی هزینش خیلی کمه ها 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چون همه چیتونو میدونست پول دادین بهش ؟یه رازی یه کمکی راه و چاهی چیزی نداد بهتون ؟

گفت هیچکس از پیشرفتتون خوشحال نیست ی دعوایی داشتید همه فهمیدن خوشحال شدن دعوامون هفته پیش بود تقریبا همه فهمیدن بعد ب شوهرم گفت جدیدا ی ملک خریدی ولی ی گره تو کارته و شوهرم مغازع خریده پول نداره توش وسیله بریزه  گفت زنت زاده زمستونه دم دمیه😂😑 نازشو بکش

گفت هیچکس از پیشرفتتون خوشحال نیست ی دعوایی داشتید همه فهمیدن خوشحال شدن دعوامون هفته پیش بود تقریبا ...

خب اینا که چیزی نیست اخه که به خاطرش یه تومن بدین 

باز اگه مثلا میگفت برو فلان چیز بخر تا سود کنی یه چیزی 

اون مرده که ۵ سال قبل بهش ماشین فروختین اشنا نبود ؟از کجا میدونید راست گفته؟یعنی از یه شهر دیگه میان ...

اون مرد شماره شوهرمو داشته از قبل امدن شهرمون. میگفت ۴ تا دختر دارم خونمونو فروختم اواره خیابونیم  تنها امیدم شفای بچمه میگفت هرچیم داشتیم دادم دوا درمون الان پول غذا ندارم زنو بچم موندن پارک 

خب اینا که چیزی نیست اخه که به خاطرش یه تومن بدین باز اگه مثلا میگفت برو فلان چیز بخر تا سود کنی یه ...

اتفاقا گفت 

گفت قصد فروش یچیزیو دارین 

شوهرم تصمیم داشت مغازه رو بفروشه خونه بخریم. گفت اشتباهه ضرر میکنین خیلی. صبر داشته باشین 

اتفاقا گفت گفت قصد فروش یچیزیو دارین شوهرم تصمیم داشت مغازه رو بفروشه خونه بخریم. گفت اشتباهه ضرر می ...

صلاحتونو خودتون میدونید ولی به نظرم یکم تو صحت حرفای ادما شک کنید به خصوص که طرفم نمیشناختین 

اون خانمم اطلاعات انچنانی نداده همون صد تومن واقعا کافی بوده براش چون خب هر چی خودتون میدونستین بهتون گفته دیگه غیر اینه ؟

اون دومی عجیب بود چرا باید به شما رو بزنه 😳

چمیدونم همینو میگم وسط نداریای خودمون از اینور اونورم واسمون پیدا میشه