2777
2789

چیکار کنم اخع افسردم تنهام غمگینم و مدام به فکر خودکشی...

بی نهایت دلمممممم گرفتهههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خوشبحال کسایی ازدواج موفق داشتن بچه دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید با کسی حرف بزنی؟ هر آدمی تنها به دنیا میاد و تنها میمیره .. خیلی خوبه که کسیو داشته باشیم اما دنیا اینطوریه که انسان ها نسبت به هم حسود هستن خیلی وقت ها بودن اطرافیان به آدم ها بدجور آسیب میزنه..

من یه دوست خیلی صمیمی داشتم سالها مثل خواهرم بود تهش بدترین ضربه رو از اون خوردم و ولم کرد.. 

آدمها هم گذری هستن. اصلا نباید وابسته کسی شد

خدارا داریم که مهربون ترینه❤️باهاش درد و دل کن

پاشو برو بیرون کاراتو انجام بده و... چیکار به بقیه داری مگه همش باید یکی باشه

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

هعییییی خب ازدواج چی دلم نینی میخواد

زندگیتو بکن به وقتش ازدواج هم میکنی

حالا چون مجردی باید بشینی غصه بخوری اخه؟

ازدواج هم کنی باز تنهایی میدونی چرا؟ چون خدا انسان رو از درون تنها آفریده

تو باید خودتو پیدا کنی با خودت و تنهاییت کنار بیای و یاد بگیری برا خودت وقت بذاری🥰

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶