2777
2789

فلفل دلمه ایی و قارچ داشته باشه 

گوشت چرخ کرده و رب فرااااااووووون 

حسابی پر ملات باشه با ته دیک سیب زمینی 

سالاد شیرازی هم پاش 

ادویه هم اویشن بزن به موادت 🥰🤣

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عژیزم اصل ادویه ش هست نمیدونم چی بزنم

عطاری ادویه مخصوص ماکارونی داره

من خودم پودر سیر ، یکم پودر زنجبیل ، اویشن ،پودر زیره ، زردچوبه اینارو میزنم 😂😂🤌

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

سلام کیوتام 

شمام عصر ها گشنتون میشه نمی‌دونین چی بخورین؟ و دلتونم هله هوله نمی‌خواد و یه غذای خوشمزه می‌خواد؟؟

بیاین بهتون بگم که چه جوری داخل چند دقیقه برای خودتون یه غذای خوشمزه درست کنید 

اول به مقدار دلخواه ماکارونی بیارید بعدش به مقداری که دوست دارید گوشت چرخ کرده گوش چرخ کرده وقتی که آب شد یه پیاز داخلش رنده کنید یا اگر پیاز دوست ندارید که هیچی داخل گوشت چرخ کردن ادویه‌های دلخواهتونو بریزید و با رب اون گوشت رو سرخ کنید بعدش ماکارونی‌ها را با آب بذارید روی گاز تا بپزه بعدش وقتی که ماکارونی رو آبکش کردید با گوشت سرخ شده مخلوط کنید و بذارید چند دقیقه روی گاز بپزه اینجوری شما یه ماکارونی فوری خوشمزه دارین اینجوری اوناییم که پیاز دوست ندارن لازم نیست ماکارونی و آب پز کنن و مثل نودل بخورنش 

بوس بهتون کیوتام منتظر آموزش‌های بعدی باشین