2777
2789
عنوان

عجب رییسی دارم من

50 بازدید | 4 پست

ساعت دونیم اومدم خونه خودش جلسه بود

دیدم ۳وربع زنگ زدم منم نفهمیدم

هدفش این بوده بگه چرا بیشتر نموندی ساعت کاری ما تا یک که هرروز داریم ۳ میریم خونه

بخدا شوهرم شاکی شده میگه مگه تا یک نیست ساعت کاری

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

وقتی رئیس نبوده بدون هماهنگی رفتین؟؟؟؟ اضافه کاری میمونین مگه محاسبه نمیکنن؟ کارتون تموم میشه ساعت ۱ ...

یکی از همکارام رفت منم رفتم 

معاونمون گفت خودتون شعبه ببندین برین 

برای رفتن از شعبه من نیاز به اجازه ندارم فقط به رییس احترام میذاریم بهش میگیم

نه  اضافه کاری محاسبه نمیشه 

توی بانک همیشه کار هست اما من دیگه توان ندارم از ۵ صبح بیدار باشم بازم وایسم تو شعبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از همکارام رفت منم رفتم معاونمون گفت خودتون شعبه ببندین برین برای رفتن از شعبه من نیاز به اجازه ...

فکر کردم بخش خصوصی هستین و اینکه اضافه کاری بانکی هم طبق روش همون بانکی براتون محاسبه میشه مطمئن هستم و تا جایی که در جریانم هر کارمند باید حسابش بطور روزانه ببنده همه کارای مالی هم تقریبا همینن و بانک بخش آسونه کاره واقعا 

حالا شاید رئیس کار دیگه ای داشته البته رئیس ها هم گاهی حساس هستن 

فکر کردم بخش خصوصی هستین و اینکه اضافه کاری بانکی هم طبق روش همون بانکی براتون محاسبه میشه مطمئن هست ...

اره دیگه منم کاری نداشتم انجام بدم 

اگر من منابع شعبه ارتقا بدم بهم اضافه کاری میدن وگرنه تا صبحم وایسم پولی درکار نیست

بخدا دیگه توان اینکه بیشتر وایسم نیست