2777
2789

آبجیم میگه هرچقد الان دندوناتو درست کنی دوباره تو حاملگی کلااا خراب میشن دندونات میگه بزار بعداز حاملگی دندوناتو درست کن

منم گفتم خب اگه تو دوران بارداری عفونت کنن یا درد بیاد باید چیکارکنم نمیشه که

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست کن بعد اقدام کن دندونم خراب بود تو بارداری به سدت درد اومد مجبورشدم درست کنم

بارداری و شیر دهی رو دندون تاثیر دارن ولی دندونی که درست کردی قرار نیست باز به این زودی خراب بشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

یعنی شام نخوری ولی دندونات درست کن حتما قبل بارداری حتما درست کن..تو میدونی اگه دردت گرفت هیچ کاری نمیتونی کنی.خاله من همون روز ک زایمان کرد فرداش رفت دندون کشید حتی حالش هم بد شد دکتر گفت نمیکشم ولی خالم از درد زجر میکشید گفت بکش

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
واای چ بدپس حتماا میرم

اره حتما برو من ک قبل باردایم دندون درست کردم.سونو کامل دادم.ازمایش کامل.سه ماه از قبل فولیک اسید خوردم.آبدجوش عسل هر روز صبح میخوردم.واسه استرسم هم دکتر رفتم..با این وجود بعد از بارداری نابود شدم😂

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤