الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دارم کاش نداشتم همه باهام قطع رابطه کردن بخدا سمن مهربونم خوبم ولی نمیدونم چرا دوسندارم بامن در ارتب ...
شوهرت رفته طلاق نگرفتین که دیگ چرا یکم بچرو نگه نمیدارن حداقل تو به یه درامدی برسی اینجوری هیچی نمیشه کرد برو با خونواده شوهرت حرف بزن بگو پسرتون ک مسئولیت پذیر نیست حداقل یکم تو نگهداری بچه باهام راه بیاین ، اون بچه باید قرص مصرف کنه که بهتر شه
شوهرت رفته طلاق نگرفتین که دیگ چرا یکم بچرو نگه نمیدارن حداقل تو به یه درامدی برسی اینجوری هیچی نمیش ...
بخدا صدباررفتم منوانداختن بیرون من موندمودوتابچه که از گرسنگی حالت تهوع میگیرن بخدا دیگه هم قصد دارم امسال نفرستم مدرسه یکی کلاس هفتمه یکی اول بزرگع مریضه
اخه خرم ابادهستم نکاه دیوارکن هیچی نیست اگه هم هست پول میخوان اول ک کلاه بردارن
الان اگهی های خرم ابادو نگاه کردم خیلیا ادمین غیرحضوریم میخوان کارت فقط تو تلگرامه کلا باید دنبال کارایی ک تو خونه انجام میشه باشی و هرروز اگ اگهی هارو نگاه کنی حتما پیدا میکنی کار نشد نداره فقط باید بگردی زیر یه هفته پیدامیکنی