2777
2789
عنوان

شرط خواستگارمو قبول کنم یا نه؟

1487 بازدید | 77 پست

نزدیک به یک ساله خواستگاری دارم که از همه نظر قابل اطمینانه. مامانم با مامانش و خاله هاش دوست صمیمین. از نظر خانوادش ۱۲ ساله که میشناسمشون و از همه چیشون خبر دارم مادرش خیلییی خانومه خوب و مهربونیه، وضع مالیشون خیلی خوبه مثل خودمونه. ارشد حقوق داره. از نظر اخلاقی همه خونوادش رو سرش قسم میخورن چشم پاک و مومن حلال و حروم سرش میشه. طوریه که خالش بهش گفته بوده بیا دختر منو بگیر ولی اون قبول نکرده. خونوادش از نظر مذهب و حجاب خوبن نماز میخونن و حجابم روسری. ولی خودش بسیار بسیار مذهبیه حجاب براش خیلی مهمه آرایش اصلا دوس نداره، لاک و پای بدون جوراب و لباس تنگ هرگز! ولی شیک بودنو دوست داره خودشم شیک پوشه واقعا. ولی خونواده من خونواده راحتین غیر از مامان منو دو سه نفر دیگه بقیه بی حجابن. خودمم پوششمو رعایت میکنم ولی روسری نمیذارم آرایشم میکنم. همه میگن قبولش کن ولی من میترسم کم بیارم اگه اجباری حجاب بذارم. میترسم با خونوادم رفت وآمد نکنه. بسیج فعال و عاشق رهبره ولی خونواده من اینجوری نیستن. الان سربازیه قراره وقتی از سربازی اومد جواب بدم

چیکار کنم به نظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی خیلی سخته کنار اومدن با این شرایط واسه شمایی که بالاجبار توش نبودی 

اگه میخوایش دیگه نباید مساله حجاب رو مطرح کنی و ارایش لابد ممنوع و روسری هم الزامی میشه یا شاید حتی چادر 

من راستش با ازدواجی که بخواد عقاید ادم رو به زور جابجا کنه موافق نیستم اما اگه میگی همه شرایطش عالی و دلت باهاشه دیگه فقط به خودت بستگی داره 

ادما ازدواج نمیکنن ک تغییر کنن یا طرف مقابلشون رو تغییر بدن .تا الان تو زندگیت چطور بودی چطور میگشتی هرررر مدل ک بودی جلوش ظاهر شو بگو اینم.

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

این جوری که می گی به نظر من اصلا با هم هماهنگ نیستین. نه خودت نه خانوادت.  احساسات رو بذار کنار و منطقی فکر کن. مگه این که واقعا شرایطشو قبول کنی و با رفت و آمد نکردنش کنار بیای. چون احتمالا همینطور می شه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

عزیزم همسر من مرد نسبتا مذهبیه ولی خانوادش فوق مذهبی هستن. منم از یک خانواده خیلی راحتم. با اینکه همسرم مقابل خانوادش ایستاد که من مانتویی باشم اما الان خیلی جاها که مجبورم همراهشون برم منم مجبورم پوشش و حجابم رو تغییر بدم علی رقم میل باطنیم. خاه ناخواه رفت و آمدهایی پیش میاد که خودت مجبور میشی پوشتت رو تغییر بدی. اگر میتونی تحمل کنی قبول کن

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

اگه نمیتونی قبول نکن. وقتی قبول کردی دیگه جای پشیمونی نداره چون شرایط رو میدونستی.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

اگر ماه را در دست راستم و خورشید را در دست چپم قرار دهند اجازه نمیدم یه مرد واسه حجاب و آرایشم تصمیم بگیره

اینم بدون دختر خوب شاید اولش فکر کنی میتونی کنار بیای ولی بعدش با دیدن این و اون که چطور آرایش میکنن و لباس میپوشن کم میاری

من بودم نمیذاشتم به یه سال بکشه همون جلسه اول رد میکردم

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)