2777
2789
والا من دیدم فرقی نداشت من ماکارونی هم طوری درست می کنم فقط میذارم دم بکشه .فکر می کردم پاستا یه چیز ...

من میخورم  دوست دارم همش معمولا تو پاستا سیر هست 

ک تو ماکارونی نیست

و خامه و شیر هم توش هست 

و بیشتر با پنه هستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به ماکارانی خامه شیر مرغ اویشن میزنید

شیر که نه .ولی آویشن می‌زنیم .بعد این ظاهراً انواع داره .مثلا با مرغ و گوجه و قارچ و ....درست می کنند .منم ماکارونی رو هر چی برسه میزنم بهش میزارم دم بکشه 😅

من میخورم دوست دارم همش معمولا تو پاستا سیر هست ک تو ماکارونی نیستو خامه و شیر هم توش هست و بیشتر ب ...

ما سیر می زنیم گوجه می زنیم گوشت می‌زنیم  یه وقت هایی نخود فرنگی و سبزی معطر و قارچ هم می‌زنیم .وای خب اصل ماجرا همون ماکارونیه .ولی آدم فکر از اسمش فکر می کنه یه چیز دیگه است 

شیر که نه .ولی آویشن می‌زنیم .بعد این ظاهراً انواع داره .مثلا با مرغ و گوجه و قارچ و ....درست می کنن ...

گفتم دیگه همون ماکارونیه که دم نمیکشه، خارجیا به ماکارونی ما هم میگن پاستا چون دم نمیکشه ماکارونی انگار ابداع ماست که همون پاستای دم کشیده هست

Just do it

پاستا به عنوان غذا یه غذای ایتالیایی هست که با پنیر چدار و خامه و پستو و این چیزا درست میشه و انواع مختلفی ام داره مثل پاستا پنه ، پاستا پستو و غیره

این پاستا ها اصلا رب و مواد دیگه ای ندارن اکثرشون ففط پاستای دست ساز و پنیرن گاهی ام گوشت

یه مدل پاستا هم با سس دست ساز از  گوجه درست میشه که اینجا همه گفتن مثل ماکارونی خودمونه فقط دم نمیکشه😐که کاملاً غلطه اونا نه سیب زمینی میزنن نه گوشت

فقط گوجه است و سیر و سبزی خشک شده

ما سیر می زنیم گوجه می زنیم گوشت می‌زنیم یه وقت هایی نخود فرنگی و سبزی معطر و قارچ هم می‌زنیم .وای ...

به ماکارونی سیر ؟ 

با گوشت درست میکنیم ماهم

فلفل دلمه و نخود فرنگی و جعفری  و قارچ  هم میزنیم 

بستگی داره

اره پایش همونه دیگه 

اونی که شما میگی پاستا پنه الفردو هست، استارتر کلا گفت پاستا، انواع پاستا داریم الفردو، پستو، گوجه..

الان من دیدم گوجه رو درست کرد همون ماکارونی بود دقیقا فقط نذاشت دم بیاد 😐