2777
2789
۱۹۸۴ رو خوندی؟

من خوندمش بد نیست ولی باب سلیقه ای هرکسی نیست

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خوندمش عالیه خیلی دوسش داشتمکتاب آنشرلی ام خیلی قشنگه ۷ یا ۸ جلده اگه بابا لنگ دراز دوست داشتی ح ...

بلههههههه

عاشق جفتشونمممم

خیلییییی😍😍😍😍😍😍😍

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

تماما مخصوص عباس معروفی رو هم نخونین🥴

خوب نبود؟

من عاشق عباس معروفیم با سال بلوا های هلی گریه میکردما

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اگر دوستش داشتی "دشمن عزیز"هم‌بخون،ادامه داستان از زبان سالی دوست‌جودی هست

گتاب امیلی در نیومون عالیه اگه سریالش رو دیده باشی سرنوشت امیلی و دوستهاش تو کتاب هست .حیف تی‌وی نشون نداد 

اگر دوستش داشتی "دشمن عزیز"هم‌بخون،ادامه داستان از زبان سالی دوست‌جودی هست

عه؟؟؟

ممنون که گفتی

حتما میخونم

فدات😘

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

میشه نظرتو راجب کتاب صدای غذاخوردن یک حلزون وحشیکتابخانه نیمه شب دلایلی برای زنده ماندنبگی

فقط کتابخانه نیمه شب رو خوندم

به نظرم کتاب خوبی بود روی من خیلی تاثیر مثبت گذاشت

کتاب ارزشمند و عمیقی هستش

خوب نبود؟من عاشق عباس معروفیم با سال بلوا های هلی گریه میکردما

تماماً مخصوص داستان مردیه که بین عشق، تنهایی و مهاجرت درگیر میشه و توی غربت دنبال هویت و آرامشه ولی ته داستانو دوس نداشتم.

ب قول دوستان سلیقه ای ه