2777
2789

بچه خواهر شوهرم ۴ماهشه خیلی نازه و همش میخنده ولی خیلییی کم‌ گریه میکنه من فقط صدای غرشو شنیدم اصلا گریشو ندیدم الان ده روز پیش همیم نصفه شبم گریه نمیکنه ولی همیشه میخنده اب دهنش خیلی میاد اگه مگس و مورچه بیاد روش هیچی نمیگه از رو مبل افتاد گریه نکرد گوشی خواهرش افتاد رو سرش اصلا گریه نکرد به چایی دست زد اصلا دستشو نکشید فقط نق میزنه که بغل بشه هیچی براش زیاد مهم نیست حتی غریبیم نمیکنه با کسی برا همه میخنده من راستش نگرانش شدم میخاستم ببینم انرمال نیست؟میترسمم بگن فکر کنن حسودیم شده یا ناراحت بشن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچه دیدم ک ساکت باشه گریه نکنهولی اینکه از جایی بیفته گریه نکنه عجیبهولی شما چیزی نگو ولش کن

اره همون هیچی نمیگم ولی راستش یکم استرس گرفتم ماهم میخایم اقدام کنیم مشکلی نباشه بچه منم داشته باشه

من بچه آروم دیدم اما اینکه بیوفته و گریه نکنه اصلا نرمال نیس یعنی درد و حس نمیکنه؟والا ما با این سن و سالمون دستمون ب چایی داغ بخوره آخ و واخ مبکنبم چه برسه ب نوزاد 😐مامانش چرا نمیفهمه؟معمولا بچها تا ۴ماهگی خونه رو روی سر همه خراب میکنن بس که گریه میکنن

من بچه آروم دیدم اما اینکه بیوفته و گریه نکنه اصلا نرمال نیس یعنی درد و حس نمیکنه؟والا ما با این سن ...

مامانشو مادرشوهرمو شوهرم هی قربون صدقشم میرن که چقد صبورو ارومی بقیه کولی بازی درمیارن تو اقایی ارومی