2777
2789
عنوان

مامانایی که پسراتون رو ختنه کردید

161 بازدید | 12 پست

روز ختنه چه حسی داشتید ؟ مراقبت های بعد از ختنع سخت بود ؟ بچه خیلیی گریه کرد؟ خونریزی نداشتند بعد از ختنه ؟وقتی داشت ختنه میشد دیدید؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ؟؟ پسرتون بعدش خیلی گریه کرد؟؟

دلم میسوخت براش بعد پشیمون بودم چرا انقدر زود بردمش برای ختنه ولی بعدش خداروشکر کردم زودتر بردمش چون هرچی بزرگتر میشد سخت‌تر میشد 

پسرم فقط برای جیش اول خیلییییی گریه کرد بعدش دیگه معمولی بود

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

من روش طبیعی، بچه گریه کریه گریه

خودمم بیرون بودم داشتم میکشتم خودمو

درد وقتی اولین ادرار رو میکنه گریه با حیغ چون پوستش تازه کنده و سوزش داره

یه مطبی بودم دیدم روش حلقه بود نوزاد زیر یکماه گریه نکرد

ولی سختی بعد و کنترل بیشتر میخواد تا حلقه راحت جدا خووب دربیاد

دیدم تو اقوام درجه یک بچه بالای دوسال ختنه روشش حلقه، درد و کریه حینش نداشت، بعد از یکهفته یک تکه خلقه به پوست چسبید و جدا نشد و دوباره بردن دکتر، اما بار دوم درد داشت موقع کشیدن و دراوردن حلقه

من روش طبیعی، بچه گریه کریه گریهخودمم بیرون بودم داشتم میکشتم خودمودرد وقتی اولین ادرار رو میکنه گری ...

پسرمن ۲۳ روزش بود با روش حلقه ختنه کردیمش خیلی راضی بودم هرروز پماد میزدم و بعد ۱۰ روز خودش افتاد بردمش دکتر نشون داد و همه چی خوب بود

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
جیش اول وقتی میکردید چه حسب داشتید؟ چه کار کردید براش؟

مای بیبی رو باز کردم همین