hgsiebiw مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 62 عنوان معجون چاقی بوعلی خوردم جوش زدم چیکار کنم خدایا قطعش کردم نمیرن چرا 31 بازدید | 3 پست ؟؟؟ دیروز | 14:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10399 برو دکتر 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
عشق_انار_تعلیقی عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 17407 نخوریا بقران من استخوان درد گرفتم گفتن توش کورتون بوده یجور بود ک نمیتونستم راه برم من دوتا قوطی کامل خوردم
zhraawmzs عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 2754 من هزار بار گفتم این چرت و پرتارو نخورید چه گیاهی چه شیمیاییکالری رو بیشتر کنید از راه سالم یا با مشورت پزشک مختصص پیش بریداین چیزا تهش همینه، حالا خوبه که شانس بیاری و فقط عارضه اش جوش باشه
hgsiebiw مدیر استارتر عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 62 نخوریا بقران من استخوان درد گرفتم گفتن توش کورتون بوده یجور بود ک نمیتونستم راه برم من دوتا قوطی کام ... من یه قوطی کامل هم نخوردم نصف یکم بیشتر