2777
2789

منو یه آقایی برای ازدواج بهم معرفی شدیم .

رفتیم بیرون ینی کافی شاپ صحبت کردیم .. اون از معیارا و شرایطش گف برای ازدواج منم گفتم 

آخرش گف شما موافقید آشناییمون رو ادامه بدیم منم گفتم آره 

بعد گف دفه یعد بریم پارک هم پیاده روی هم صحبت کنیم گفتم اوکی 

دو روز بعدش گف خاله ام فوت کرده منم تسلیت گفتم بهش

قبل این تقریبا هر روز خودش پیام میداد یا صبح بخیر میکف

بعد فوت خالش دگ کلا هیچی ن پیامی ن صبح بهیری کلت هیچی

منم گفتم صبر کنم 

۶ روز گذشت پیام دادم براش ویس گذاشتم 

گفتم شرایطتو درک میکنم و احساس میکنم شاید از لحاظ روحی آمادگی نداری باهم آشناییمون رو ادامه بدیم

منم کاملا حق میدم بهت ولی موندن توی این وضعییتی ک نمیدونم چیه رو دوست ندارم بهتره واضح شفاف صحبت کنیم تعارف ک نداریم ..( میخاستم اگ دوست نداره ادامه بدیم بگه حتی شدع ب این بهانه)

نوشت چشم حق با شماست صحبت میکنیم باهم 

الان ۴ روز گذشته هیچ خبری نشد 

منکه دیکه عمرا بهش پیام نمیدم

ولی میخاستم نظرتونو بپرسم .. واکنشم چی باشه 

میخام چتمون رو دو طرفه پاک کنم چون رفتارش غیر محترمانه بود ک گف حرف می‌زنیم ولی نزد

بنظرتون بد نیس پاک کنم ?

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید شرایطشو درک کنی اگر نمیخواس نمیگف صحبت کنیم بازم حتما درگیره

اینکه فقط پیام بده الان شرایطش مناسب نیست بعدا صحبت میکنیم چقد زمان میگیره ازش مگه ؟

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

پاک نکن ولی دیگه پیام نده شاید واقعا مشکلی براش پیش اومده

خب نباید منو در جریان میذاشت ک مشکل داره 

اینکه فقط پیام بده الان شرایطش مناسب نیست بعدا صحبت میکنیم چقد زمان میگیره ازش مگه ؟

بحث زمان نیست شرایط خوبی نداره شاید واقعا وابستگی داشته و الان حال روحیش خوب نیس ب اینا فکر کن 

مردا عموما تک بعدی هستن مثل ما خانوما نمیتونن در آن واحد روی چند موضوع تمرکز کنن

از طرفی بهش زمان بده ولی بعدا با جزئیات ازش بپرس که چی شده بود؟ بالاخره داری آشنا میشی دیگه شاید اینم یه حکمتی در شناخت بهتر ایشونه

مردا عموما تک بعدی هستن مثل ما خانوما نمیتونن در آن واحد روی چند موضوع تمرکز کنناز طرفی بهش زمان بده ...

۱۰ روز گذشته دیگه چقد زمان بدم