2777
2789

🔴 یارانه خانوارها چگونه حذف می‌شود؟

🎙جعفری‌آذر، نماینده مجلس، اعلام کرد:

🔹دیگر درآمد یا دارایی ملاک نیست؛ میزان هزینه ماهانه هر نفر تعیین‌کننده دهک‌بندی است.

🔹اگر سرانه هزینه هر نفر بیش از ۱۰ میلیون تومان باشد، خانوار در دهک‌های ۸ و ۹ قرار گرفته و یارانه‌شان قطع می‌شود.

🔹هزینه مسکن مستأجران مستثناست، اما سایر هزینه‌ها مثل درمان و تحصیل لحاظ خواهد شد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم سرپرست خانوار جدید طلا فروختم وام هم گرفتم ماشین خریدم ۲۵ ماه بنامم خورد دیگه یارانه نریختن

ای بابا اصلا معلوم نیست چی به چیه 

بنده خدا همسایه ی ما اوضاع شون اصلا خوب نیست اومده قرعه کشی خونگی گذاشته داده پول پیش چون هر ماه ۵۰ میلیون میاد حسابش یارانشون رو قطع کردن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
خودم سرپرست خانوار جدید طلا فروختم وام هم گرفتم ماشین خریدم ۲۵ ماه بنامم خورد دیگه یارانه نریختن

ماهم وام گرفتیم 

یارانمونو قطع کردن چون شوهرم سوپرمارکت داره بسته معیشتی هم اصلا بهمون ندادن

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

دیواانن بخد 

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته