2821
2789
عنوان

اعصاب داغون😑🙁🙁🙁

171 بازدید | 14 پست

بچها چرا من اینجوریم؟هرچیزی ک باب میل من نباشه حتی ۱ درصد سریع عصبانی میشم و حرص میخورم نمیدونم چراهاااا..دست خودمممم نیست کلاقه شدم ..حتی بعضی وقتا از دست خودمم عصبانی میشم 😳😳😭

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام از عریقیجات ارامبخش کمک بگیر...فقر اهن و یا تیرویید نداری...منم مثل تو بودم فقر اهن داشتم عصبی ...

تیرویید نه ولی فقر اهنو شک دارم نمیدونم..‌عرقیجات فایده نداره چون اراده ندارم بخورم 😳🙁

منم همینم فک میکردم عادیه

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
منم اینطوریم  فقر آهن دارم  دکتر ویتامین و آهن بهم داده و ورزش هم میرم خیلی بهتر شدم

یعنی منم کمبود اهن دارم؟ورزشم میرم بی فایدس

شوهرم میگه به خودت نمیرسی ...ویتامین بدنت کمه اخه یکمم بدغذام همه چیز نمیخورم

مسایل معنوی رو نمیگم چون میدونم الان هزار نفر میریزن سرم...ولی من هروقت نا اروم میشم دستمو رو سینم م ...

صلوات و اینا میفرستم هر وقت بد عصبی میشم ولی تا حرص یکیو در نیارم یا طرفو ک عصبانیم کرده عصبانیش نکنم فایده نداره 😓

صلوات و اینا میفرستم هر وقت بد عصبی میشم ولی تا حرص یکیو در نیارم یا طرفو ک عصبانیم کرده عصبانیش نکن ...

کم خونی خانمان بر اندازه حنما مکمل و قرص اهن بخور ازمایش بده....دور از جون به افسردگی یا ام اس ختم میشه

کم خونی خانمان بر اندازه حنما مکمل و قرص اهن بخور ازمایش بده....دور از جون به افسردگی یا ام اس ختم م ...

حتما مرسی عزیزم