2777
2789
عنوان

اختلاف سنی مناسب برای ازدواج

93 بازدید | 11 پست

فرض کنید یه آقای ۳۵ ساله مجرد که تا الان سابقه ازدواج نداشته 

می‌خواد به روش سنتی ازدواج کنه.

خودش یا خانوادش دنبال دختری هستن که متولد ۱۳۸۰ به بعد باشه؛ احتمالا برای داشتن فرصت فرزند آوری بیشتر یا داشتن تعداد فرزند بیشتر 

یعنی تقریباً ۱۰ تا ۱۵ سال از خودش کوچیک‌تر.

به نظرتون این فاصله سنی واسه ازدواج خوبه؟

یا بهتره طرف بره دنبال کسی که به سن خودش نزدیک‌تر باشه، مثلاً دهه هفتادی‌ها؟

حالا خودِ شما اگه قصد ازدواج داشتین، حاضر می‌شدین با کسی که ۱۵ سال ازتون بزرگ‌تره ازدواج کنین؟

یا مثلاً اگه دختر بالای ۲۰ سال داشته باشین، قبول می‌کنین با مردی که ۱۰ تا ۱۵ سال ازش بزرگ‌تره ازدواج کنه؟

خیلی دوست دارم نظر و تجربه‌تون رو تو این مورد بدونم 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه دختر اسگل هست تو ایسنتا با پیرمرد ازدواج کرده فیلم دیدم پیره مرد داره آشپزی میکنه میگه عشق اینه بقیه تعریف کرده بود 

حالا انگار مرد ۳۰ ساله نمیتونه آشپزی کنه واسش 

احمق

اختلاف سنی تا 5 سال نهایت 7 سال

اگر شرایطش طوری باشه دختر که دیگه شاید فرصت ازدواج براش پیش نیاد و بقیه موارد هم همه چیز خوب باشه نهایت 10 سال اونم واسه شرایط خیلی خاص و بحرانی

اختلاف سنی بالای 10 سال رو هیچ جوره قبول ندارم

در سال های بعدی زندگی متوجه میشن

۱۵ خیلی زیاده 

۱۰ باشه نهایت خوبه 

دختر ۲۵ ساله مناسب این آقاست تا ۳۵ سالگی هم میتونه بچه دار بشه اگر خیلی براشون مهمه خانوم فرزند آوریش به مشکل نخوره 

دختر ۲۰ ساله از لحاظ بلوغ فکری در سطح آقای پخته ۳۵ ساله نیست و طرز فکرشون به هم نمیخوره در نتیجه به راحتی طلاق میگیره 

اما دختره ۲۵ ۲۶ طرز فکرش تا حدودی به آقا نزدیکه هر دو به بلوغ عقلی رسیدن سازگارن با هم 

اختلاف سنی بیشتر از ۶ سال، اختلاف زیاد میشه. مثلا  خانم های زیر ۲۵ سال و بالای ۲۵ رو مقایسه میکنم، از لحاظ فکری، واقعا فرق میبینم. افکار بالای ۲۵ ها رو راحت درک میکنم. 

با ۱۵ سال اختلاف امید به آینده روشن داشتن، زیادی خوش بینانه است.