2777
2789
عنوان

خانومايي ك پريود نامنظم دازين بباین

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 25 پست
والا من ارثیه برامون 3تادخترعموم خودموخاهرم بهمون اینطو گفتن البت داروخونه پرسیدم گف یااز روز 11 یا ...

نمیدونم خطرناکم نباشه برامن دکتر همینجوریم ندادکه اول باید سونوبدی از شرایط رحمت مطلع بشیم بعد که بعدش اینوبرام نوشت

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
آره باشگاه میرم و در تلاشم لاغر کنم شکمم وراجع بهش تحقیق می‌کنم،ممنونم ازت

من 17کیلو کم کردم امابازم نامنظم پریودم😂

میگن خواب خیلی تاثیر داره اما من نمیتونم رعایت کنم و فست فودو اینا

نزاربدترشه بیوفت دنبالش حتما

واینک متفورمین بخور کنترل میکنه

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ارثیه برامون 3تادخترعموم خودموخاهرم بهمون اینطو گفتن البت داروخونه پرسیدم گف یااز روز 11 یا ...

به خاطراین میگم نگین که یه وقت مشکلشونوبدترکرد شمامقصرمیشین 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
من 17کیلو کم کردم امابازم نامنظم پریودم😂میگن خواب خیلی تاثیر داره اما من نمیتونم رعایت کنم و فست فو ...

آخ آخ،میگم دیگه،شبا که اصلا خوابم نمیبره،خیلیم شکموام

هرچی میکشیم از دست شکمه 🥲😂 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
آخ آخ،میگم دیگه،شبا که اصلا خوابم نمیبره،خیلیم شکموامهرچی میکشیم از دست شکمه 🥲😂

ن من شکمونیستم تنقلاتم نمیخورم اما خاب اصلا نمیتونم درستش کنم لعنتیو😂و اینک ماارث داریم سراون خیلی مریضیه زهرماریع

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

ن من شکمونیستم تنقلاتم نمیخورم اما خاب اصلا نمیتونم درستش کنم لعنتیو😂و اینک ماارث داریم سراون خیلی ...

خیلی خوبه، من شکموام و خیلی بده😂 

امیدوارم بتونیم درمانش کنیم

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
خیلی خوبه، من شکموام و خیلی بده😂 امیدوارم بتونیم درمانش کنیم

چای سبز هفته ای 2بار بخور ی لیوان چون اب بدن کم میکنه

پیاده روی روزی نیم ساعتم کنی عالیه

تجربه های من😂

ببین پیاده روی و ورزش خیلی تاثیر داره.حذف یاکم کردن شیرینیجات و قند مصنوعی من بااینا تونستم تنظیم ...

دقیقا 

منم با کم کردن وزن قشنگ مرتب میشم کافیه که وزنم بره بالا 🤦‍♀️