آره باشگاه میرم و در تلاشم لاغر کنم شکمم وراجع بهش تحقیق میکنم،ممنونم ازت
من 17کیلو کم کردم امابازم نامنظم پریودم😂
میگن خواب خیلی تاثیر داره اما من نمیتونم رعایت کنم و فست فودو اینا
نزاربدترشه بیوفت دنبالش حتما
واینک متفورمین بخور کنترل میکنه
به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من 17کیلو کم کردم امابازم نامنظم پریودم😂میگن خواب خیلی تاثیر داره اما من نمیتونم رعایت کنم و فست فو ...
آخ آخ،میگم دیگه،شبا که اصلا خوابم نمیبره،خیلیم شکموام
هرچی میکشیم از دست شکمه 🥲😂
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".
آخ آخ،میگم دیگه،شبا که اصلا خوابم نمیبره،خیلیم شکموامهرچی میکشیم از دست شکمه 🥲😂
ن من شکمونیستم تنقلاتم نمیخورم اما خاب اصلا نمیتونم درستش کنم لعنتیو😂و اینک ماارث داریم سراون خیلی مریضیه زهرماریع
به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤
ن من شکمونیستم تنقلاتم نمیخورم اما خاب اصلا نمیتونم درستش کنم لعنتیو😂و اینک ماارث داریم سراون خیلی ...
خیلی خوبه، من شکموام و خیلی بده😂
امیدوارم بتونیم درمانش کنیم
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".
خیلی خوبه، من شکموام و خیلی بده😂 امیدوارم بتونیم درمانش کنیم
چای سبز هفته ای 2بار بخور ی لیوان چون اب بدن کم میکنه
پیاده روی روزی نیم ساعتم کنی عالیه
تجربه های من😂