2777
2789
عنوان

کیا خوابگاه دانشگاه بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روحیم سازگار نبود 

یه آدم درنگرام باید حتما خلوت خودمو داشته باشم 

حتی تختمم طبقه بالا بود و نمی‌تونستم چیزی بکشم دورش

درس خوندن تو اتاق اصلا نمیشد کتابخونه هم باید خیلی زود می‌رفتم تا جا بگیرم

واسه استفاده از لباسشویی من بدم میومد همه لباسامو با دست می‌شستم

یکی مریض میشد بقیه هم به ترتیب مریض میشدن

دیگه این ترمو خونه گرفتم

ولی شما دوساعت فاصله داری باید حتما بری خوابگاه دیگه خیلی سخته رفت و آمد آخه

من روحیم سازگار نبود یه آدم درنگرام باید حتما خلوت خودمو داشته باشم حتی تختمم طبقه بالا بود و نمی‌تو ...

من تست های شخصیت شناسی رو که میدم کلا از نهم تا الان هیچ فرقی نکردم مینویسه درونگرا منطقی منظم و.... به نظرت میتونه برام خوب باشه؟ 

من تست های شخصیت شناسی رو که میدم کلا از نهم تا الان هیچ فرقی نکردم مینویسه درونگرا منطقی منظم و.... ...

بلاخره اذیتای خودشو داره دیگه

اگه تخت پایین باشی میتونی یچیزی بکشی دور تختت فضات جدا باشه از بقیه اگه اینجوری دوست داری

و به هم اتاقیاتم خیلی بستگی داره اگه آدمایی جالبی نباشن اذیت میشی 

من هم اتاقیم خودمو وسایلمو و همه چیو مسخره میکرد

خواستم ترم دوم اتاقمو عوض کنم گفتن نه نمیشه باید اوایل جابجا میکردی 

بلاخره اذیتای خودشو داره دیگهاگه تخت پایین باشی میتونی یچیزی بکشی دور تختت فضات جدا باشه از بقیه اگه ...

اوکی من خودم خیلی با دوستای خودم اوکیم و با همه دوست میشم توی همین امتحان های نهایی چند تا دوست پیدا کردم بهشون پیام میدم در کل روابط عمومیم بالاست