2777
2789
عنوان

من به بابام گفتم

189 بازدید | 33 پست

من کنکور نمیدم که بخام با سهمیه به جایی برسم بابای من ایثارگره من بهش گفتم که تو زحمت کشیدی از هر منابعی میشه خودت سودشو ببر من نمیتونم قبول کنم که بین من با بقیه فرقی باشه بین من و اونی که زحمت میکشه و سهمیه نداره واقعن نمیخام آه هزاران کنکوری پشت سرم باشه من رشته حقوق رو بدون کنکور آزاد میرم انشالله چند سال دیگه فعلن دارم میرم دبیرستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارو نکن ، استفاده کن از سهیمه ت ، فردا پشیمون میشیمنم استفاده نکردم ، ولی بعدش دیدم چه جاهای خو ...

چرا پشیمون بشم 

دانشگاه آزاد میرم هیچ فرقی نداره با کنکورش و بدون کنکور 

این کارو نکن ، استفاده کن از سهیمه ت ، فردا پشیمون میشیمنم استفاده نکردم ، ولی بعدش دیدم چه جاهای خو ...

خدایی وقتی با سهمیه قبول شین بهتون میچسبه؟

میتونین خوشحال شین؟

عالیه پدر منم ایثارگر بود فقط داداش بزرگم سهمیه گرفت 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

چرا پشیمون بشم دانشگاه آزاد میرم هیچ فرقی نداره با کنکورش و بدون کنکور

ازاد میری که هیچی ، من برام مهم بود دانشگاه تهران برم و فقط چند رتبه فاصله داشتم با تهران، اگر سهمیه مو استفاده کرده بودم قبول شده بودم اونحا

حَسبی الله💫🍃
خدایی وقتی با سهمیه قبول شین بهتون میچسبه؟میتونین خوشحال شین؟

من که استفاده نکردم ولی گفتم با دانشگاه تهران چندتا رتبه فقط فاصله داشتم، بعدش که حسرت خوردم فهمیدم اگر استفاده میکردم و قبول میشدم اره چرا نچسبه ، من کلی درس خونده بودم و تلاشمو کرده بودم فقط بخاطر یکی دو تا رتبه اینطوری شد

حَسبی الله💫🍃