2777
2789
اگه درست یادم باشه تو زمانی که فارس دست انگلیس افتاد مجبور کرد اقوام لرو=.. که عشایرن خونه نشین بشن ...

نرگس آبیار و همسرش که تهیه‌کننده سریال است برای اینکه سریال کم‌جذابیت‌شان دیده شود چندین بار و خود خواسته با صحنه‌های مسئله‌دار و توهین به ایلات قشقایی و کُهگیلویه، سعی در حاشیه‌سازی برای بیشتر دیده شدن داشتند و در سریال تاسیان همین نقشه هم اجرایی شد از بس داستان سریال‌های پخش‌خانگی فاقد جذابیت و تکراری است

بیکار چیهخب تازه تو گوگل دیدم کنجکاو شدم ببینم چیه

نرگس آبیار و همسرش که تهیه‌کننده سریال است برای اینکه سریال کم‌جذابیت‌شان دیده شود چندین بار و خود خواسته با صحنه‌های مسئله‌دار و توهین به ایلات قشقایی و کُهگیلویه، سعی در حاشیه‌سازی برای بیشتر دیده شدن داشتند و در سریال تاسیان همین نقشه هم اجرایی شد از بس داستان سریال‌های پخش‌خانگی فاقد جذابیت و تکراری است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به انگلیسی مینویسی؟تلفظشو میخوام

Sovashon

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

واتاین دیگه چه حرفی بودوالا عشایری هایی که من میشناسم از شهری ها هم بیشتر و پیشرفته تر با فرهنگ ترنچ ...

داش من اون زمان انگلیس ها گوسفنداشونپ گرفته بود و گفته بود خونه بحتون می‌دیم که قول انگلیس که همی شه دروغه و گفته بود از اینجا خارج نشین یوسف می ره کمکتون و خونه های نی زاری می سازه چیه. اقوامش که همینجوری نیز می گرده می گه آزوقه بده بوسم می گه فقط برای خوراک نه برای خرید اصلحه چون رفته بودن شروع کردن جنگ با انگلیس یوسفم می گفت چرا کاری می کنی بی فایده در زمانش که باید می جنگیدیم نه جنگیدیم

متاسفانه تو یک سکانس اومدن ی سری ادم و بچه گرسنه و بی فرهنگ و گدارو نمایش دادن ک با لهجه لری حرف میزدن!

علاوه بر تحریف تاریخ و دزدیدن لباسا و رقص لری ک ب اسم خودشون زدن ب خودشون اجازه دادن تا این حد ب این قوم بزرگ توهین کنن . بی ریشگی خودشونو نشون دادن...میگن سهوی بوده اما مگه میشه سهوی باشه؟ اونهمه کارگردان و دست اندرکار اونجا بوده ! از عمد اومدن همچین صحنه ای ساختن و پخش کردن و خواستن با ی عذر خواهی ساده سروتهشو ب هم بیارن!!  

#توقیف_سریال_سووشون‍ 

لر آغاز تاریخِ...هیچکس هم حق نداره به شروع کننده تاریخ کشورش توهین کنه...لرا ام که دارن جوابشو میدن اما نه مجازی....

گلونی پرچم ایالتمه👑!برنو فریاد شجاعتمه...! بروئی لر.         لۆرستانات...منم بختیاری که نامم کوروش است🎹لکم لرتبار   #منم_آغاز_تاریخ🌌اصالت مارا موزه ها فریاد میزنند🎹‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ رقص لری یعنی اتحاد🤝دینم:زرتشت

داش من اون زمان انگلیس ها گوسفنداشونپ گرفته بود و گفته بود خونه بحتون می‌دیم که قول انگلیس که همی شه ...

این داستان تحریف شده‌ای هست که توی این سریال آبکی نشون دادن وگرنه اگه امسال رئیس علی دلواری که لر بود با انگلیس نمی‌جنگید الان شمال کشور برای روسیه و جنوبش هم برای انگلیس بود باید به این کارگردان خدا زده گفت اگر رشادت‌های این قوم رو نشون نمیدین ندین باعث تقویت همبستگی مردم ایران بزرگ که نمیشین لاقل اهانت هم نکنید!

بروهی ایران♥️🫡